Комплект за сигурност в автомобил DOD RC500S с GPS и ДВОЙНА 1080P камера

Код на продукта: 55-036 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв
- +

Описание на продукта Комплект за сигурност в автомобил DOD RC500S с GPS и ДВОЙНА 1080P камера

Сигурност в автомобила DOD RC500S с GPS и ДВОЙНА 1080P камера , която има два обектива с FULL HD резолюция с ненадминато качество със скорост на запис от 30 кадъра в секунда. ДВОЙНАТА камера засича в резолюция 1080P и с ефективен поляризационен филтър (елиминира отраженията на светлината) комплектът усеща сцената преди и след автомобила . Компресиране на изображение H.264, MOV файл, поток от данни прибл. 15 Mbps за всеки канал. Една минута при разделителна способност 1080p 30fps видео от един канал е приблизително. 110 MB.

Двойна камера Rc500s

Комплектът камери има широкоъгълен обектив с до 145° предна камера и 140° задна камера , което ви позволява да имате наистина широкоъгълен изглед около колата си, доближавайки се до параметрите на рибеното око. Използването на задната камера е по избор, предната камера може да се използва и отделно . По отношение на чисто оптични параметри, DOD RC500S е еквивалентен на DOD LS500W (и обратно). Също така има опция за завъртане на 180° на изображението за предна и задна камера (камерата може да се монтира "надолу").

Предната камера е оборудвана с чисто новия сензор SONY STARVIS (Starlight Visibility) IMX291, който предлага революционен нощен режим дори в пълна тъмнина! Вграден супер кондензатор вместо литиево-йонна батерия - за още по-добра устойчивост и живот на камерата.

Технологично това е автомобилната камера от "следващо поколение" - с най -новите технологии (оптика, микрочипове, функции), които предлага автомобилният пазар.

Флагманът на компанията DOD - нова концепция за SMART автомобилна камера

Сертифицирана видеокамера за използване в целия ЕС (т.е. в Австрия, Германия и други държави-членки). Те отговарят на критериите на техническите стандарти и могат да се използват в превозното средство.


DOD RC500S има елегантна и дискретна цилиндрична форма с наистина малки размери , които му позволяват да монтира предната камера близо до огледалото в горната част на предното стъкло. Благодарение на тази позиция, тя няма да наруши изгледа ви и е абсолютно ненатрапчива, когато се гледа отвън. Задната камера с компактен размер от само 7,5 см е прикрепена с 3M държач с лепяща лента. Кабелната връзка между камерите е дълга приблизително 5,5 m. DOD RC500S може да бъде свързан към 12/24V захранване, така че е възможно да се използва освен в автомобила и за други превозни средства, камиони или автобуси. Предната камера също може лесно да се прикрепи към предното стъкло на автомобила с 3M лепилен държач, който лесно се прикрепя към камерата. DOD се предлага и с много полезен аксесоар - регулируем кръгъл поляризиращ филтър , който ефективно намалява отразената светлина.

Поддръжка за до 128GB micro SD карти (около 18 часа запис от двете камери - 9 часа за един канал)


Двойна камера rc500s

Записът се записва от двете камери и се комбинира с висока ISO чувствителност до 12800 , което ви позволява да наблюдавате околностите на автомобила дори при лоша осветеност, тази функция е значителен бонус за безопасност, когато наблюдавате колата си по време на ваше отсъствие. Това прави новия DOD RC500S нов лидер на пазара за безопасност, не само с видеозапис на пътуването, но и с наблюдение на автомобила по време на ваше отсъствие .

Голямо предимство е подобрената система за режим на паркиране от ново поколение, която ще започне да записва 15 секунди преди да засече движение. Това ще гарантира, че имате запис на случилото се от началото до края от двете камери пред и зад превозното средство. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно към запис в цикълен режим.

Лидер на пазара на автомобилна безопасност и мониторинг

Режим на паркиране DOD rc500s камера

Видеокамерата поддържа micro SD карти до 128GB (стандартни камери до 32GB). В случай на инцидент, силно спиране или накланяне на автомобила, камерата има функция G-сензор, която предпазва файловете от удар. Освен това, при спешни случаи, потребителите могат ръчно да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS". Комплектът FULL HD автомобилна камера с усъвършенствана технология WDR 2.0 и WiFi свързаност е вашият надежден спътник по пътищата.

Комплект двоен автомобил RC500S с поддръжка на FULL HD и WIFI

Интелигентно приложение за DOD (Android / iOS) за смартфони или таблети, където след сдвояване чрез WiFi можете да възпроизвеждате видеоклиповете си от пътуването, да проследявате текущата си позиция чрез google maps или да променяте настройките на камерата си.
Приложение за поддръжка на Wifi dod rc500s
Характеристики на продукта:
  • 1080p HD видео запис
  • Широк зрителен ъгъл - 145° предна камера, 140° задна камера
  • G-сензор защита на файлове
  • SOS функция - Функция за заключване
  • Наблюдение за паркиране
  • Усъвършенствана WDR 2.0 технология
  • WiFi връзка
  • Ефективен регулируем кръгов поляризационен филтър
Двоен FULL HD 1080p видео запис
Изгледът отпред и отзад на вашия автомобил се записват в 1080p качество с висока FULL HD резолюция. Освен това изображението се заснема при ултра широкия ъгъл на видимост на предната камера от 145°, камерата за задно виждане от 140° за пълна защита.

Rc500s пълна hd резолюция

Разширен ISO диапазон до 12800
DOD RC500S има нов Sony STARVIS CMOS сензор с подобрена чувствителност не само при нормално осветление, но и при лошо осветление. Подобреният обхват увеличава яркостта на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да заснема още повече детайли при условия на ултра слаба светлина.

Rc500s iso 12800

Усъвършенствана WDR 2.0 технология
Зашеметяващо видео при всякаква светлина и балансирана експозиция при всякакви условия. Прави нощните снимки по-ярки и намалява излагането на светлина за постигане на най-красивото изображение.

Rc500s wdr технология

Голяма бленда f/1.6, висока производителност при слаба светлина
Голямата бленда отразява количеството светлина, падащо върху сензора при снимане. Колкото по-голяма е блендата (по-малкото число f), толкова повече светлина ще бъде уловена в сензора на камерата. С най-широката бленда, която е с 66% по-голяма от конкуренцията на пазара, DOD камерите произвеждат най-рязката картина.

Предна и задна бленда Rc500s f/1.6

6G остър стъклен обектив
6-елементната остра леща, изработена от шест слоя стъкло, осигурява зашеметяващо, чисто и неизкривено изображение

Rc500s 6g стъклена леща

Широк зрителен ъгъл 145°
Заснемане на изображение при широк зрителен ъгъл от 145° за оптимално покритие и яснота. Предната камера е оборудвана с изключително широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на запис, тъй като панорамният изглед от предната част на автомобила улавя всички страни без изкривяване (така че няма изкривено изображение).

Rc500s широк ъгъл на видимост

Регулируем кръгъл поляризиращ филтър - ефективно намалява отразената светлина
Регулируемият филтър елиминира заслепяването на предното стъкло и в същото време увеличава наситеността. Намалява нежеланите отражения и прекомерната експозиция или поляризиращите ефекти, за да осигури най-високо качество на изображението и да защити вашия обектив.

Поляризиращ филтър на обектива Rc500s

WiFi връзка - дистанционно гледане с безплатно приложение
Не е нужно да чакате повече, ако искате да възпроизвеждате вълнуващи моменти. Просто прехвърлете или визуализирайте файлове от поставената карта с памет във фотоапарата директно на вашия смартфон/таблет чрез DOD APP.

Rc500s wifi връзка

Наблюдение за паркиране
Ще бъдете доволни от това наблюдение за паркиране дори когато паркирате и оставите колата. Подобрен режим на паркиране , който автоматично стартира 10 минути след напускане на автомобила. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно в режим на запис в цикъла. Със сензора SONY STARVIS можете също да се насладите на революционното нощно виждане за предната камера и дори в пълна тъмнина.

dod Rc500s наблюдение за паркиране

В случай на детекция на движение на предна или задна камера , или при катастрофа, тя започва запис на видео и заключва файла. Видеокамерата започва да записва за 15 секунди преди да бъде засечено движението или удара, което гарантира, че ще имате запис на случилото се от началото до края. Условието е камерата да се захранва от автомобилен акумулатор с помощта на комплект кабели за постоянен монтаж в автомобила DOD DP4.

Можете да видите как работи подобреният режим на паркиране точно тук в това видео:

GPS процесор със скорост 10 Hz
Интегриран с най-бързия 10Hz скоростен GPS, регистрира по-точни данни за местоположението и скоростта на превозното средство. Позволява ви да записвате маршрута си на карта, докато гледате видеоклиповете в DOD player. В момента това е най-бързата актуализация на GPS, използвана във видеокамерите.

Rc500s gps процесор

DOD GPS Player V2.0
Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е дори с по-добра яснота. Той показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, gps координати, претоварване. Интернет връзката показва текущото местоположение на автомобила на Google maps.

Rc500s dod плейър

Откриване на радар за скорост
Системата ви напомня, че сте близо до местоположението с ограничение на скоростта и където може да бъде поставен радар, за да можете да намалите скоростта. Избягвайте капани и винаги дръжте под контрол.
* В момента системата поддържа следните държави: САЩ, Калифорния, Великобритания, NO, PL, NL, BE, AU.

Синхронизиране на час и дата
Автоматично калибриране на времето, независимо от ръчно регулиране на времето. С вграден GPS процесор с 10x скорост, той може точно да калибрира местното време и автоматично да го съхранява в паметта на камерата.

G-сензор защита срещу удар
При инцидент, аварийно спиране или накланяне на автомобил, той автоматично ще защити всички съхранени и текущи записи. С тази функция файловете няма да се изтриват или презаписват, дори когато записват в цикъл от време.

Ръчно заключване на файлове - SOS защита
В случай на спешност, той позволява на потребителите да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS", което предпазва файла от цикъла на запис и предпазва от презаписване от други файлове.

Автоматично записване и изключване
След като автомобилът бъде стартиран, камерата автоматично ще започне да записва. Когато изключите двигателя, камерата се изключва автоматично, без да натискате нито един бутон.

Цикълен запис - Цикличен запис
Когато мястото за съхранение на поставената microSD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-старите файлове с нови, така че файловете постоянно се изтриват отново.

Поддържа 128GB Micro SD карти
4x по-висока съвместимост с памет в сравнение с по-старите модели камери, поддържа до 128GB micro SD с над 18 часа запис.

Спецификации на продукта:
Разделителна способност на видеото: предна камера: 1920x1080 при 30 кадъра в секунда, задна 1920x1080 при 30 кадъра в секунда
Сензор: SONY STARVIS CMOS сензор
Широкоъгълна предна леща: 145°
Широкоъгълен заден обектив: 140°
Предна бленда: f/1,6
Задна бленда: f /1.6
ISO чувствителност: до ISO 12800
Видео формат: MOV
Носител за запис: Micro SDHC/SDXC Class 10 (до 128 GB)
Аудио: микрофон и моно високоговорител (включени)
Батерия: супер кондензатор
Входна мощност: 5V 1,5A
Размери на предната камера: 122 (D) * 35,8 (W) * 60,6 (V) mm
Размери на задната камера: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Тегло на предната камера: 120гр
Тегло на задната камера: 41 g
Работна температура -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Доставени аксесоари:

1x Profi автокамера DOD RC500S с лепящ държач
1x Задна камера с лепящ държач
1x CPL филтър
1x зарядно за кола 12-24V (4M удължителен кабел)
1x свързващ кабел към задна камера (5M)
1x Комплект лепила за държач на камера
1x Manua

Аксесоари Rc500s

Коментари

Други продукти