Комплект AHD за заден ход - 5" 2CH монитор + HD IR камера

Код на продукта: 19-115 Имам въпрос
нов отстъпка Комплект AHD за заден ход - 5" 2CH монитор + HD IR камера
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв 420,00 лв
- +

Описание на продукта Комплект AHD за заден ход - 5" 2CH монитор + HD IR камера

Комплект HD камера за заден ход AHD/CVBS - 5" хибриден 2CH монитор за кола + HD камера с 11 IR LED нощно виждане . Паркинг камера с монитор е система, предназначена за придвижване на превозни средства в трудни и объркващи ситуации във всякакъв терен. Камерата от PROFIO ELECTRONICS марката има AHD резолюция 720p (1280x720 пиксела), благодарение на която можете да видите всички детайли ясно и рязко. AHD камерата с наистина много малки размери от само 55x55x55 мм ще се погрижи за качествени изображения не само през деня, но и през нощното виждане с 11 IR светодиода , които можете да видите добре при движение на заден ход през нощта.

Размерът на LCD екрана прави този комплект идеален помощник при движение на заден ход. Тази AHD система е комбинация от най-добрата технология, разработена за микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, трактор, комбайн и други селскостопански или строителни машини и превозни средства. Ще оцените особено AHD системата, когато е инсталирана на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли.

Възможност за свързване на до 2 камери с възможност за избор на реда на показване на камерата.

Мониторът позволява превключване между две камери (отделно показвано изображение от едната или другата камера).

камера за заден ход с автомобилен монитор 5"

Камера за паркиране с автомобилен монитор 5"

Благодарение на тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Комплектът AHD/CVBS за обръщане съдържа хибриден LCD монитор 5"+ 1x камера с IR нощно виждане + 1x (5m, 10m, 15m, или 20m кабел) , който е включен в цената на комплекта и можете да го изберете според вашите нужди (напишете бележка при поръчка).Комплектът AHD е изключителен не само по отношение на качеството на изображението, но и с това, че можете да свържете до 2 AHD камери към монитора едновременно . Този комплект за обръщане има широк спектър от приложения.   IP степента на защита на камерата е до IP 68, което означава, че е устойчива на вода, кал, прах и механични повреди.

ahd автомобилна система

Компактен хибриден 5-инчов автомобилен монитор за заден ход за 2 автомобилни камери с AHD или CVBS сигнал + дистанционно управление. Ново поколение система за паркиране, която ви носи ясно, рязко изображение през деня, дори при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасната работа и контрол на моторни превозни средства и машини. Мониторът позволява превключване между две камери, (отделно показвано изображение от едната или другата камера). Когато се включи задна предавка, изображението автоматично се превключва към камерата за задно виждане (канал 2), където също се показват направляващите линии , които могат да се включват или изключват в менюто на монитора. Огледалното отразяване на изображението на избраната камера е нещо естествено. Пакетът включва и дистанционно управление, за още по-лесно управление на монитора. Хибридният монитор поддържа смесен входен AHD 720P/960P/1080P/CVBS сигнал в множество видео формати, както и PAL/NTSC честоти.

5" хибрид за монитор за заден ход

Към монитора могат да се свържат до 2 камери - AHD или CVBS. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинов кабел. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и превключващи кабели, чрез които можете да свържете камерата към светлините за заден ход. Когато е включена задна предавка, камерата за заден ход автоматично ще се появи на монитора. Вторият вход на монитора може да се използва, в допълнение към камерата, например на DVD/VCR.

Хибриден монитор за камери за заден ход - два AV входа

ahd cvbs автомобилен монитор за кола

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки , които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

Използване на камера за заден ход с монитор в HD резолюция, подходяща и за строителна техника

комплект камера за заден ход за камиони и машини

Мини камера за заден ход 55x55x55 mm с HD резолюция 720P и нощно виждане 15m - 11 IR LED и IP68 защита и ъгъл на видимост 145°. Тази мощна камера за заден ход е правилното решение за наблюдение на околностите на автомобила. Той ви дава общ поглед върху това, което се случва около превозното средство, когато се движи или се движи на заден ход. Камерата за заден ход има нощно виждане с 11 инфрачервени светодиода и 15 метра последващо свечение. Камерата има широк спектър на приложение, тъй като е подходяща за по-големи автомобили, микробуси, микробуси, бусове, полуремаркета, ремаркета, селскостопанска техника или камиони. Сензорът за изображение 1/4 CMOS с HD резолюция от 1280x720 пиксела позволява висококачествено и рязко предаване на изображението.

Камери за мини автомобил за заден ход с IR LED

мини камера за заден ход за кола с IR LED

Камерата за заден ход има ъгъл на сканиране до 145° , което е достатъчен обхват за нуждите на заден ход или следене на движението на автомобила в среда, където се изисква повишено внимание по отношение на безопасността. Тази HD камера отговаря на степента на защита IP68, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Самото тяло на камерата е защитено от здрав калъф от сплав. Камерата може да се монтира на различни повърхности, което е възможно с метална скоба, благодарение на която можете да я наклоните и фиксирате в желаната позиция. Захранването на камерата и предаването на сигнал се осъществява чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов извод, който е с водоустойчиво покритие, което ще улесни работата ви по време на монтаж. Камерата се захранва директно от монитора за заден ход с напрежение 12-24V.


паркинг камера за доставка

Хибриден AHD/CVBS 5" LCD монитор
Възможност за свързване на до 2 камери за заден ход
Нощно виждане до 15м
Ъгъл на гледане на камерата 145°
Възможност за превключване между две камери на монитора
Резолюция на дисплея 1080x720px

Следете техническите спецификации:

Модел: PROFIO-W50
Монитор: 5" LCD екран
Система: PAL/NTSC 50/60Hz
Съотношение на страните: 16:9/4:3
Резолюция на монитора: 800x480 RGB
Видимост на дисплея: 70° от всяка страна
Съвместим сигнал: AHD720P / 960P / 1080P / CVBS сигнал (AHD + CVBS сигнал)
Входове: 2x AHD / CVBS канал (AV1 за DVD, VCR или друго устройство в колата, AV2 за камера за заден ход - когато е включена задна предавка, картината автоматично превключва на AV2)
Осветеност: 500cd/m2
Запис: не
Разположение на дисплея: 1/2 камера
Възможност за регулиране на OSD: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 9-32V
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4-пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Размери на LCD дисплея: 14 x 10 x 2,5 cm
Слънчева козирка: да

Технически спецификации на камерата:

Сензор за изображение: CMOS 1/4"
Резолюция: HD 1280x720 (500 телевизионни линии)
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0 LUX (IR включен)
IR нощно виждане: да 11 IR светодиода
Разстояние на нощно виждане: 15 m
Ъгъл на гледане: 145°
IP степен на защита: IP 68 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70°C
DC захранване: 12-24V
Интерфейс: RCA
Размери: 55х55х55 мм

Съдържание на пакета:

1x хибриден AHD/CVBS 5" LCD монитор
1x AHD камера за заден ход
1x Свързващ кабел 5м, 10м, 15м, 20м по избор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтаж на монитор
1x Скоба за монтиране на камерата
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5м, 10м, 15м и 20м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчката.

Коментари

Други продукти