Камера за високоговорител - Шпионски Bluetooth високоговорител с FULL HD Wifi P2P камера + детекция на движение

Код на продукта: 10-633 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв
- +

Описание на продукта Камера за високоговорител - Шпионски Bluetooth високоговорител с FULL HD Wifi P2P камера + детекция на движение

Камера за високоговорител - Bluetooth високоговорител с FULL HD въртяща се Wifi P2P камера + детекция на движение + музикален плейър. FULL HD1080P скрита камера с широк ъгъл на видимост, възможност за дистанционно управление на завъртането на камерите на 180° . Тази USB wifi шпионска скрита камера с FULL HD 1080p аудио/видео резолюция . Можете да управлявате дистанционно обектива на скритата домашна камера с помощта на приложение на вашия смартфон (iOS/Android). Охранителната камера има и детекция на движение.

Bluetooth високоговорител с FULL HD Wifi P2P въртяща се камера


Говорител със скрита камера . Тази шпионска камера изглежда като bluetooth високоговорител и е напълно незабележима. Скритата WiFi камера с LIVE P2P интернет предаване има интелигентно откриване на движение и насочени известия директно към вашия смартфон. Когато се задейства засичане на движение, тази малка скрита камера ще изпрати алармено съобщение до вашето устройство. Когато не сте в дома си, тази шпионска камера ще бъде отлична скрита охранителна камера или като детегледачка за дейностите на вашите деца и за тяхната безопасност, или като куче пазач за наблюдение на крадци, възрастни хора, домашни любимци в реално време.

камера със скрит високоговорител интелигентно откриване на движение


WiFi шпионската камера с аудио високоговорител може да излъчва на живо, да записва видеоклипове и да прави снимки от разстояние. Скритата камера със звук автоматично записва видеото на micro SD карта (не е включена в пакета), с поддръжка на макс. до 128GB и цикличен запис. Шпионските камери с аудио и видео поддържат онлайн гледане на множество устройства едновременно, можете да споделяте вашите прекрасни моменти и преживявания със семейството и приятелите.

въртяща се камера в високоговорителя на 240 градуса


След като свържете мобилния телефон към високоговорителя чрез bluetooth, можете да възпроизвеждате музика . Камерата може да записва видео както по време на възпроизвеждане на музика, така и по време на зареждане. Устройството има функция за цикличен запис, което означава, че ако картата с памет е пълна, автоматично презаписва най-стария файл. Когато движението е активирано, скритата камера ще изпраща известия до мобилния ви телефон и автоматично ще заснема снимки и видеоклипове, съхранени на SD картата, така че да не пропуснете важна информация. Мини камерата автоматично ще излезе от режима за засичане на движение и ще влезе в режим за пестене на енергия, когато няма никой наоколо. Вградената батерия от 3000 mAh осигурява до 2 часа работа, но може да се включи към постоянно захранване от мрежата чрез USB 5V адаптер и по този начин животът на батерията не е ограничен.

Работи и като класическа bluetooth колонка

wifi камера в високоговорител + музикален плейър

Спецификации:

Резолюция на камерата 1080p
Време за зареждане прибл. 5 часа
Поддръжка на Micro SD карта до 128GB (не е включена в пакета)
Нощно виждане: не
Bluetooth поддръжка: да
Циклично записване: да
H.264 компресия
Видео формат: mp4
3,5 мм порт за слушалки
Батерия 3000 mAh
Системна поддръжка: iOS/Android
Размери: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Съдържание на пакета:

1x Bluetooth високоговорител с wifi камера
1x USB кабел
1x 3,5 mm аудио кабел
1x ръководство за употреба

Коментари

Други продукти