Камера за детектор за дим FULL HD + WIFi + IR LED

Код на продукта: 10-185 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Камера за детектор за дим FULL HD + WIFi + IR LED

Камера с детектор за дим FULL HD + WIFi + IR LED нощно виждане. Алармена камера за дим за онлайн скрито наблюдение на хора чрез WiFi с поддръжка (Android/iOS) ще ви гарантира сигурност и контрол на вашия дом или работно пространство. Скрита шпионска камера - поддържайте преглед на случващото се в пространството, което искате да наблюдавате. В днешно време е важно да защитим своята поверителност и това, което обичаме. Конвенционалните камери все още се използват често, но понякога не искаме камерата да е видима или твърде забележима. Тази скрита камера е разположена в имитация на сензора за дим , което гарантира , че никой няма да я забележи и вие ще запишете всичко, от което се нуждаете. Шпионска скрита камера, която можете да закупите онлайн на добра цена директно в нашия магазин.

Wifi камера с детектор за дим

Скритата камера във вашия апартамент също има предимството да наблюдава и наблюдава, например вашите домашни любимци или деца, докато сте на работа - тя не действа толкова разсейващо като конвенционалните камери и благодарение на дизайна си се вписва идеално в стаята. Благодарение на ъгъла на запис от 90 градуса и монтирането на стена, камерата заснема много повече изображения, отколкото ако беше положена например на масата. Освен това записва видео с аудио и поддържа micro sd карти до 32GB.

Детектор за дим със скрита камера​ - онлайн наблюдение на животни, къща, конференции или деца чрез WiFi.

скрита камера в детектора за дим

Най-голямото предимство е, че тази видеокамера има WiFi . Можете да се свържете с него чрез приложението, достъпно както за Androi, така и за iOS, и можете лесно да наблюдавате какво се случва, където и да имате достъп до интернет . Можете също да промените настройките на камерата или да запазвате изображения или видеоклипове директно на мобилния си телефон. Шпионската камера записва видеоклипове във Full HD - можете също да промените разделителната способност на камерата в настройките през мобилния телефон, което може да запази данните, докато гледате поточно предаване на живо. IR нощното виждане подобрява видимостта при лоши светлинни условия, така че можете да видите какво точно се случва дори без дневна светлина. Камерата в детектора за дим записва материал на micro SD карта до 32 GB. Камерата може да работи 1,5 часа при пълно зареждане - но има голямото предимство, че може да се захранва и директно от източника на захранване и така е ограничена само от размера на картата с памет.

Ненатрапчива камера, скрита в имитация на сензор за дим.

камера за аларма за дим

Технически спецификации:

Резолюция - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 кадъра в секунда
Видео формат - AVI
Компресия - H.264
Ъгъл на снимане - 90 градуса
Детектор на движение - до 6 метра
Мин. осветеност: 0,05 lux
Максимално време за запис - до 2 часа
Тип памет - Micro SD карта (не е включена)
Максимален капацитет micro SD: 32GB
Капацитет на батерията: 2000mah
Консумирана мощност: 260mah/3,7V

Съдържание на пакета:

1x Камера в сензор за дим
1x кабел
1x адаптер
1x Монтажна шина
1x Ръководство

Коментари

Други продукти