Камера в будилник WiFi P2P с 10 IR светодиода + 24/7 наблюдение и детекция на движение

Код на продукта: 10-631 Имам въпрос
Производител /
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв
- +

Описание на продукта Камера в будилник WiFi P2P с 10 IR светодиода + 24/7 наблюдение и детекция на движение

Камера в будилник WiFi P2P с 10 IR светодиода + 24/7 функция за наблюдение и детекция на движение. Камерата в цифровия часовник също поддържа двупосочно аудио. Перфектната комбинация от шпионска камера и будилник. Можете да използвате този продукт, за да наблюдавате дома си - да възпроизвеждате музика - да настройвате будилник. Качество на изображението FULL HD резолюция . Wifi камерата предлага висококачествено изображение с 30 кадъра в секунда с по-остри и по-ясни детайли. 150° широк зрителен ъгъл и нощно виждане, той има вградени 10 инфрачервени IR LED светлини , за да ви позволи да виждате по-ясно в нощна среда, тези IR светлини са напълно невидими, когато записвате през нощта.

Настройването на текущото време и времето за събуждане също показва текущата температура.

full hd wifi p2p камера в будилник с IR LED светлини

Двупосочно аудио и слушане ви позволява да говорите и слушате през мобилен телефон, когато сте на различни места. Устройството има вградена батерия 2000mAh. Поддръжка на iOS/Android приложение за директно наблюдение през интернет 24-часово непрекъснато P2P отдалечено наблюдение с режим на откриване на движение .

Форматът за видеокомпресия е H.264, който има по-висок битрейт и пести памет. Будилник със скрита WiFi камера следи какво се случва във вашия апартамент по време на ваше отсъствие. Можете да гледате събитието дистанционно онлайн или да го повторите. Вече не е нужно да се притеснявате, че ще оставите деца или домашни любимци у дома без надзор. Благодарение на компактните си размери и ненатрапчив външен вид, той се вписва във всеки интериор и лесно можете да го поставите навсякъде във вашия дом или офис.

часовник със скрита wifi камера

Скритата камера с нощно виждане до разстояние до 6 метра покрива ъгъл от 150°, записва във FULL HD резолюция, а при засичане на движение ще получите push нотификация на вашия смартфон. Записаните записи се записват по желание или на поставена microSD карта с максимален капацитет 128GB (не е включена в пакета), или директно на вашия телефон, а благодарение на поддръжката на Wi-Fi връзка можете да гледате всичко, което се случва пред камерата дистанционно на вашия смартфон. Както при класическия будилник, текущият час и часа на алармата могат да бъдат зададени с помощта на бутоните в горната част, той също така показва текущата температура. Бутоните за управление на камерата са разположени на гърба на будилника под капака заедно с батерията, а обективът на камерата е добре скрит под опушеното стъкло на дисплея на часовника.

шпионска камера в будилника

За да свържете скритата камера в будилника с вашия мобилен телефон или таблет чрез Wi-Fi мрежа, е необходимо да инсталирате приложение , което можете да изтеглите безплатно от Google Play/App Store. След това можете да използвате всички функции на скритата камера, като възможността за гледане на визуализация на живо, запис и възпроизвеждане на записите, направени директно на телефона, или разширени настройки на параметрите на камерата. Заснетите видеоклипове също могат лесно да се възпроизвеждат на вашия компютър. Батерията на будилника може да се зарежда с включения USB кабел от компютър или от обикновен USB адаптер. Вградената акумулаторна литиево-йонна батерия е достатъчна за работа на камерата до 2 часа, при постоянна връзка към електрическата мрежа, както будилника, така и камерата могат да работят практически нон стоп.

Характеристика:

Скрита камера в дисплея на будилника
Засичане на движение на разстояние 6 метра
Запис на видео във Full HD резолюция
Невидим IR осветител за нощно виждане до разстояние от прибл. 5-8 метра
Напълно функционално устройство за използване като класически будилник или дигитален часовник
Тази WiFi камера е съвместима с 2,4GHz мрежа

Спецификации:

FULL HD 1080p резолюция
Поддръжка на карти с памет до 128GB (не са включени в пакета)
Нощно виждане: да, 10 IR светодиода
Капацитет на батерията; 2000 mAh
Тегло: 175 гр
Размер: 131х37,5х62,5мм

Зрителен ъгъл на скрита камера 150°
Поддръжка на microSD карти с памет до 128GB
Опция за видео стрийминг на живо
Поддържа цикличен запис
Известие към мобилното приложение при засичане на движение
Лесна настройка на камерата
Възможност за настройка на резолюцията или настройка на яркостта и контраста на камерата в приложението
Възможност за правене на снимки или видеоклипове (запазени в паметта на телефона)
30FPS снимане
Показване на текущия час, време за събуждане и температура на дисплея
Издръжливост на батерията до 5 часа
Батерия 3,7V с капацитет 2000mAh
Възможност за непрекъсната работа с постоянно захранване от електрическата мрежа
Работна температура -10-60°C


Съдържание на пакета:

1x Будилник със скрита WiFi камера
1x USB захранващ кабел
1x ръководство

Коментари

Други продукти