Електронен гласов преводач LANGIE S2 - с поддръжка на SIM карта

Код на продукта: 70-004 Имам въпрос
Производител ЛАНГИ
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 616,66 лв
Цена с вкл. ДДС 740,00 лв
- +

Описание на продукта Електронен гласов преводач LANGIE S2 - с поддръжка на SIM карта

Електронен гласов преводач Comet LANGIE S2 - с поддръжка на SIM карта ( 53 езика ). Уникалният дигитален гласов преводач ще отвори нови възможности за вас навсякъде по света!

LANGIE се предлага в нова версия S2 , която включва редица подобрения в сравнение с предшественика си LT-52. На първо място, това вече не е просто компилатор, а пълнофункционален туристически справочник . Най-важната разлика е поддръжката на 3G SIM карта - LANGIE GLOBAL SIM, с която можете да общувате в 160 страни по света.

Двупосочен гласов превод с директен гласов превод, благодарение на който вече няма да е проблем да разбирате хората, докато пътувате по света. Обичате ли да пътувате и да откривате нови места? Трябва ли да превеждате език? Със сигурност си спомняте неприятните ситуации, възникнали поради езиковата бариера. Вече не! Цифров гласов преводач LANGIE, съдържащ до 53 невероятни езика, включително словашки или чешки , ще направи комуникацията ви в чужбина лесна за вас. Животът на батерията, който е до 5 дни в режим на готовност, със сигурност също ще бъде интересен.

Използвайте превода в 160 страни по света чрез LANGIE GLOBAL SIM

гласов преводач LANGIE S2 160 държави 3G SIM
Ако нямате налична WiFi мрежа, можете да използвате 3G n мрежа, за да се свържете с интернет. Използване на Langie Global SIM карта, която след покупката включва първоначален кредит от 10 USD (около 50MB , които можете да използвате за повече от 500 превода - средно 7 секунди на фраза) в повече от 160 страни по света. Пълен списък на държавите ТУК .
Валидността на SIM картата LANGIE GLOBAL не е ограничена във времето и изтича само ако SIM картата не се използва повече от 2 години. След като предплатените данни бъдат използвани, можете да презаредите SIM картата директно през уебсайта www.langieglobalsim.com , след като въведете телефонния номер и изберете метода на зареждане.

Преводачът LANGIE S2 също така предлага възможност за създаване на точка за достъп на SIM карта LANGIE GLOBAL - 3G HOT SPOT. Ако искате да създадете и споделите точка за достъп на Hotspot Langie с други устройства (като мобилен или таблет) и да използвате интернет данни по целия свят, за предпочитане е да изберете ограничен във времето пакет от интернет данни с по-голям обем данни (например 1GB - 5GB). Ако използвате SIM карта само за онлайн превод чрез LANGIE, която консумира само малко количество данни, е достатъчно да презаредите кредита за (10 USD - 100 USD, което е около 50MB - 500MB данни) и тези данни са не са ограничени във времето, така че можете да ги използвате за 1-2 години (без ограничен срок на годност).

Сега можете да поставите всяка SIM карта в LANGIE, но не е необходимо да поставяте SIM карта, ако не искате. Просто се свържете с налична WiFi мрежа и преводът на LANGIE работи както трябва.

ПРОМОЦИОНАЛНО ВИДЕО LANGIE S2

Langie намира приложение и при работа в чужбина.

Ако не говорите свободно чужд език на страната, в която ще работите, LANGIE е чудесно решение за вас. Независимо дали за жени на медицински сестри в чужбина, или за мъже в различни строителни работи.

Използване на преводач LANGIE в чужбина

Без допълнителни такси за актуализации или други скрити такси. Няма нужда да регистрирате лични данни или да инсталирате приложение в мобилния телефон.

електронен гласов преводач langi

Електронният гласов преводач LANGIE ще отвори нови възможности за вас навсякъде по света! Предназначена е за всички , независимо дали са деца или възрастни хора , които ще оценят лесното използване на преводача. Гласов преводач , който ще бъде с вас навсякъде, където отидете. Може лесно да превежда дълги изречения (не само кратки фрази). Онлайн и офлайн преводачът на LANGIE е на склад директно за продажба - цена, която е повече от адекватна за неговото използване.

Видео как работи

Можете да видите още видеоклипове директно в LANGIE Youtube канал ТУК : you tube langie канал

Преводачът на устни думи също ще служи като мултимедиен плейър за видеоклипове, снимки или като групов преводач (можете да сдвоите повече преводачи на LANGIE) - особено подходящ за множество чуждестранни делегации. Друг вариант за вас ще бъде възможността за изучаване на чужд език - сложен софтуер за обучение. Така че имате на разположение и преводен речник на 53 езика (не само английски речник) и можете да превеждате изречения или други текстове онлайн/офлайн.

Това е РЕВОЛЮЦИЯ В КОМУНИКАЦИЯТА !!!

НАЙ-ДОБРИЯТ СВЕТОВЕН ГЛАСОВ ПРЕВОДАЧ

Langie S2 Translator поддържа 53 езика и всичко това в аудио форма и наистина с невероятна ТОЧНОСТ НА ПРЕВОДА!

превод LANGIE S2

Как всъщност работи?

Работи на много прост и интуитивен принцип . Просто задръжте сензорния клавиш на устройството, докато изричате думи, след което освободете и устройството незабавно превежда необходимите изречения.

Langie е оборудван с вграден 1" сензорен LCD дисплей и двойна система от висококачествени високоговорители и микрофони. Langie има микрофон и високоговорителя е от предната страна на устройството, чрез който можете да изговаряте съобщението на вашия собствен език , и човек до вас (чужденец) незабавно ще чуе превода на своя език. И в замяна на това чужденец може да каже отговора на своя език чрез микрофона и високоговорителя на задната страна на устройството, а вие ще чуете незабавно превода на вашия език.


Примери за преводи на langie S2
Ако искате да преведете някакъв текст или думи на друг език, просто натиснете и задръжте синия бутон на микрофона и го пуснете, след като изговореното съобщение (текст) приключи. В рамките на 1-2 секунди преводачът превежда вашето съобщение под формата на текст, който се вижда на дисплея, като това съобщение ще бъде достъпно и в аудио форма (този език трябва да се поддържа). Ако искате да преведете това, което другият човек ви казва, просто натиснете и задръжте жълтия бутон на микрофона и го пуснете отново, когато съобщението приключи. Целият процес е невероятно прост.

LANGIE S2 как работи преводачът

Много практична е и функцията на GROUP преводача и със сигурност ще намери своето приложение в различни чуждестранни делегации.

Достатъчно е да сдвоите устройството си с 2 или повече потребители на LANGIE онлайн чрез WiFi, така че водач или преводач може да разговаря с множество хора по света едновременно. Тази функция също така поддържа създаването на група, в която повече хора, които говорят различни езици, могат да общуват помежду си и всеки от тях може да бъде в различна държава. На едно устройство могат да бъдат създадени няколко независими групи.

Този преводач на текстове и изречения лесно ще го управлява. Джобният преводач може да разпознае гласа ви и след това да го преведе в реално време на голям брой езици, което го прави чудесен езиков инструмент за пътуване, самообразование, пазаруване или бизнес. Той превежда думите ви веднага и следователно ви кара да се чувствате така, сякаш общувате директно с друг човек. Благодарение на практичния мини дизайн, той е много лесен за носене , можете да го поставите в джоба, чантата си и така нататък.

джобен езиков преводач 53 езика langie S2

Тук можете да видите таблицата на поддържаните езици за преводач на LANGIE.

Не всички езици имат наличен гласов превод, но повечето езици са включени с устния превод на текст
(всички езици превеждат фрази в текстова форма на LCD дисплей).

Поддържани езици от LANGIE S2

Пълен езиков списък:

Африкански, арабски, бенгалски, български, камбоджански, кантонски, китайски, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, филипински, финландски, френски, немски, гръцки, иврит, хинди, унгарски, индонезийски, исландски, италиански, японски, явански, корейски, лаоски, латвийски, литовски, малайски, малайски, непалски, норвежки, персийски, полски, португалски, румънски, руски, сръбски, сингалски, словашки, словенски, испански, судански, суахили, шведски, тамилски, телугу, тайландски, турски, виетнамски, украински, урду

Джобният преводач в офлайн режим без интернет връзка предлага:

Поддръжка на мултимедия - картинна галерия, цифров диктофон, видео и музикален плейър.
Образователна функция – съдържа гласово и образно обучение за основни езици. Така че можете да научите езика, където и да отидете.
Аудио усилвател - записва и след това засилва изговорените ви думи, много помага при общуването с хора, които имат по-лош слух.

Характеристики на преводача LANGIE S2

Ако сдвоите джобен преводач с онлайн Wi-Fi, ще получите някои интересни функции:

Гласово търсене на изображения - Разпознава вашия глас и след това търси желаното нещо под формата на изображение.
Групов преводач - Присъединете се към групов разговор с хора на различни езици.
Преводът от местен език на други световни езици изисква онлайн връзка.

Визуализация на превода на LANGIE S2 Гласов преводач на 53 езика
Той разпознава гласа ви и след това го превежда на голям брой езици. За по-добро разпознаване на думи е необходима WiFi интернет връзка.
LANGIE S2 гласово търсене на изображения Гласово търсене на изображения
Той разпознава гласа ви и след това търси изображението, което искате. Изисква се WiFi интернет връзка.
LANGIE S2 групов преводач Групов преводач
Онлайн свързаността позволява групови разговори с хора на различни езици. Изисква се WiFi интернет връзка.
LANGIE S2 офлайн превод Преводач на думи без онлайн връзка
Той разпознава гласа ви и може да превежда кратки фрази или прости думи въз основа на вградения алгоритъм, използван за разбираеми преводи. Той поддържа само 13 световни езика.
LANGIE S2 езиково обучение Опция за самообучение без онлайн връзка
С вградения софтуер можете да научите избрания световен език много бързо и ефективно.

Характеристика:

Незабавен превод на 53 езика
Чувствителен микрофон с гласово разпознаване
Цифров диктофон
Музикален и видео плейър
Онлайн/офлайн превод
Живот на батерията: 5 дни в режим на готовност/5-8 часа непрекъсната работа

преводач LANGIE S2

Какви са предимствата на ръчния преводач LANGIE в сравнение с класическия преводач чрез приложението на вашия телефон?

  1. Преводачът LANGIE е професионално устройство за превод, хардуерната и софтуерната система е проектирана и произведена директно за превод на реч. Това не е телефон, предназначен за множество цели.
  2. Има технология за използване в шумна среда (намаляване на говорния шум при превод ), класическото приложение за превод има проблем с него.
  3. Много прост и лесен за използване . Дори и за нетехнически квалифицирани хора.
  4. Използвайки най -високото качество на услугите за превод и интегрирайки основните системи за разпознаване на превод в света, механизмът за обучение на LANGIE е почти на същото ниво като хората. Неговата система за разпознаване на език е хибридна , базирана на акустично моделиране на невронна мрежа и езиково моделиране.
  5. Той използва разширена услуга за превод, точността на превода е много по-висока от класическите безплатни приложения за превод в телефона.
  6. LANGIE използва собствени сървъри за превод на много места по света, услугата за превод е стабилна и скоростта на превода е бърза.
  7. Това е самостоятелен продукт , който не е обвързан с използване с мобилен телефон или приложение в телефона, не съхранява и не изисква никакви лични данни в сравнение с използването на мобилното приложение по телефона.
  8. LANGIE има и много други функции , като обучение, групов преводач и т.н.
  9. В много случаи използването на мобилен телефон е доста лично . Човекът, с когото се опитвате да общувате, не е запознат с телефона ви и след определено време вероятно ще трябва да върнете телефона си обратно, за да отключите екрана. Мобилното устройство е за един потребител , а не за няколко потребители. Използването на мобилен телефон за тези двупосочни преводи го прави доста неудобно.
  10. LANGIE не изисква никакви скрити такси за използване на преводачески услуги.

Защо е по-добре да имате ОНЛАЙН връзка, отколкото ОФЛАЙН превод, когато използвате LANGIE?​

Разбира се, трябва да осъзнаете, че всеки режим OFFLINE за превод на всички преводачи съдържа само ограничен речник (само основен) и преводът често е неточен или неразбираем. ОНЛАЙН режимът след свързване към WiFi мрежата осигурява постоянно актуализиране и корекция на превода , базата данни е няколко пъти по-голяма от офлайн превода, така че имате гаранция, че преводът ще бъде възможно най-точен и ще можете да общувате без никакви трудност. За WiFi връзка ви препоръчваме да създадете HOT SPOT мобилна wifi точка за достъп директно от мобилния си телефон (който винаги ще имате под ръка) или да използвате LANGIE GLOBAL 3G SIM карта.

Може ли Langie да превежда наистина надеждно?

LANGIE е усъвършенстван ИТ продукт от последно поколение . За да постигне най-добри резултати от превода, той работи със 7 онлайн търсачки. Производителят COMET има дори повече от 20 години опит на пазара на образование и превод на различни световни езици. LANGIE непрекъснато разширява и актуализира своята база данни за преводи (чрез OTA) директно на вашето устройство, за да предостави най -ефективния джобен инструмент за превод на други езици в днешно време.

Спецификации:

Тип: LANGIE S2
Процесор: ARM Cortex 1,3 GHz четириядрен
Памет: 16GB
LCD: 1,08" сензорен екран (27,5 мм)
3G: WCDMA
Батерия: 3,7V/2000mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Micro SD карта: Поддържа до 32GB
USB: Micro USB 2.0
Вход за слушалки - жак конектор 3,5 мм
USB адаптер: Вход 100V - 240V
USB адаптер: Изход 5V DC 1500mA
Размери: 48mm x 148mm x 17mm
Тегло: 125 гр

Пакетът LANGIE съдържа:

1x гласов преводач LANGIE S2
1x USB зарядно
1x USB кабел
1x слушалки
1x Предпазен калъф
1x игла за бране на SIM карта
1x Гумена писалка
1x ремък

Съдържание на пакета за преводач LANGIE S2

Коментари

Други продукти