Джобен преводач на 72 езика и снимка - DOSMONO T2

Код на продукта: 70-011 Имам въпрос
Производител ДОСМОНО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 533,34 лв
Цена с вкл. ДДС 640,00 лв
- +

Описание на продукта Джобен преводач на 72 езика и снимка - DOSMONO T2

Джобен преводач на 72 езика + снимка - Dosmono T2 с Bluetooth/WiFi и 4G връзка, с голям 3,7" цветен дисплей, може да превежда реч и снимки. Интелигентен преводач на заснети текстове на 28 езика. Електронният гласов преводач е оборудван с камера и 3,7" сензорен екран . Джобният преводач може да се справи с гласов превод на 72 езика и на 28 езика може също да превежда текст (чрез фотографирани изображения) . Това е многофункционално устройство с електронен двупосочен преводач , което включва, наред с други неща, функция „натиснете за разговор“ (натиснете и говорете на базата на Walkie-Talkie), пътеводител, Bluetooth и WiFi връзка, 4G мрежа чрез вградена SIM карта и много други допълнителни функции. Можете да започнете да превеждате разговори с чужденци и всичко останало, което трябва да преведете. Няма повече преводач или водач на почивка, този електронен онлайн гласов преводач е достатъчен за вас.

Големият пълноцветен 3,7" сензорен екран осигурява удобно управление на различни функции на устройството. Гласовият преводач има вградена 13 Mpx задна камера за заснемане не само на висококачествени изображения, но и за заснемане на текста на чужд език и впоследствие преводачът ще го преведе на избрания език.

Следните 28 езика се поддържат за превод на фотографирани изречения и текстове: китайски (мандарин), английски (САЩ), арабски, датски (Дания), немски (Германия), испански (Испания), фински (Финландия), италиански (Италия), полски (Полша), португалски (Португалия), шведски (Швеция), индонезийски (Индонезия), чешки (Чехия), филипински (Филипините), хърватски (Хърватия), исландски (Исландия), унгарски (Унгария), Виетнамски (Виетнам), турски (Турция), гръцки (Гърция), български (България), украински (Украйна), иврит, тайландски (Тайланд), френски (Франция), японски (Япония), корейски (Южна Корея), руски ( Русия).

Най-добрият преводач за онлайн преводи на изречения и текстове - Dosmono T2.

Джобен преводач - Интелигентен преводач DOSMONO T2

досмоно преводач

Не спирайте повече да опознавате нови страни заради езиковата бариера, оставете комуникацията на иновативния преводач.

Революционният онлайн преводач е подходящ за ежедневна употреба в живота и работата поради своя практичен, лек и висококачествен дизайн. Използвайки технология за гласов превод от световна класа и услугата за превод в облак Microsoft Azure, степента на разпознаване на превода е до 97% . С поддръжката на 72 езика вашите ограничения за пътуване ще бъдат неограничени и вече няма да ви се налага да решавате дали да посещавате чужди страни или да не отидете в чужбина поради езиковата бариера.
dosmono t2

Преводач на сканирани текстове

Ръкописи, документи, лога, надписи - преводачът превежда всичко без проблеми. Просто сканирайте текста, който искате да преведете, и дисплеят ще покаже превода на езика, който ви е необходим.

преводач на реч и снимки

Пътеводител

Вашето устройство има функция за ръководство, с която няма да се загубите в никоя държава. Ще ви предостави достатъчно информация за страната, която посещавате, за да се запознаете с местната история, география, климат, култура, храна и т.н.
Ще ви препоръча и съветите за пътувания, спортни дейности или туристически пътеки. В това устройство ще намерите и калкулатор за конвертиране на валута и за различни мерни единици.

преводач на реч

Глобална езикова комуникация

Въз основа на глобалния 4G мрежов сигнал можете да създадете група за комуникация между потребителите на DOSMONO преводач. Ще генерирате комуникационен код, за да създадете частна група и можете да общувате с вашите приятели или бизнес партньори.
Налични са до 6 канала за комуникация с множество потребители на техните езици по време на бизнес срещи, пътувания и др.

фото преводач

Цифровият преводач поддържа 4G мрежа - SIM карта

В задната част на устройството използвайте включените пинсети, за да извадите държача за Nano SIM картата.
След това поставете SIM картата (със златния чип надолу) в държача и поставете отново държача в устройството.

wifi преводач

Изключително дълъг живот на батерията в режим на готовност

Вградената батерия на преводача с размер 3300 mAh се зарежда за около 3 часа и след това осигурява работно време за 8-10 часа, в режим на готовност до 72 часа (3 дни).

Интегрираната система за онлайн преводач поддържа 72 езика

Английски, китайски, арабски, датски, немски, испански, австралийски, френски, италиански, японски, корейски, португалски, руски, виетнамски, тайландски и много други.

преводач на реч

Характеристика:

ПЛЮС Поддръжка на 72 езика за гласов превод
ПЛЮС Поддръжка на 28 езика за превод на текстове и изображения
ПЛЮС 3,7" сензорен екран
ПЛЮС Bluetooth, WiFi и 4G мрежова връзка
ПЛЮС 3,5 мм аудио изход
ПЛЮС Преводач на снимки
ПЛЮС Пътеводител
ПЛЮС Функция „Натиснете за разговор“ между преводачите

Спецификации:

Модел: T2
Дисплей: 3,7" TFT LCD сензорен екран
Резолюция на дисплея: 800x480
Операционна система: Android
Мрежови настройки: Bluetooth/WiFi/4G
Езикова поддръжка: 72 за гласов превод
Аудио изход: 3,5 мм слушалки
Поддържани формати: WAV, MP3, TXT
Оперативна памет: 1GB
Памет: 16GB
Задна камера: 13 Mpx
Батерия: 3300 mAh
Работно време: до 3 дни
Презареждане: micro USB
Цвят: Черен, Оранжев
Размери: 128 mm (дължина) x 60 mm (ширина) x 14 mm (дебелина)
Тегло: 144 гр

Съдържание на пакета:

1x Многофункционален преводач
1x Micro USB кабел
1x пинсети
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти