Двойна автомобилна камера за автопарк + GPS проследяване на живо PROFIO X2

Код на продукта: 14-031 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 583,34 лв
Цена с вкл. ДДС 700,00 лв
- +

Описание на продукта Двойна автомобилна камера за автопарк + GPS проследяване на живо PROFIO X2

Двойна автомобилна камера за автопарк с GPS проследяване на живо - PROFIO Tracking Cam X2. Ако трябва да наблюдавате GPS местоположението в реално време + изображение на живо от камерата на превозното средство. Двойната дистанционна камера за кола предлага функции като GPS Tracker, GPS проследяване на автомобил на живо онлайн чрез приложение на вашия телефон или компютър, както и показване на видео на живо от камерата в реално време. Това е двойна камера (предна и вътрешна), която позволява запис от двете камери , като предната камера има FULL HD 1920x1080px резолюция при 30 кадъра в секунда (с H.264 компресия) с ъгъл от 140° и поддръжка за създаване на 3G Wifi Hotspot чрез поставена 3G SIM карта.

Изображенията се съхраняват на поддържана micro SD карта до 64 GB. Корпусът на фотоапарата е изработен от висококачествени материали, което го прави устойчив на високи температури или екстремни студове . Предлага опция за заключване (с ключалка и ключове) на поставената SIM, както и на Micro SD карта срещу неоторизирано редактиране на записите. Много интересна функция е възможността за дистанционно изключване на двигателя (с помощта на реле), ако автомобилът бъде откраднат. Камерата при необходимост (SOS, прекъсване на захранването, повреда на акумулатора на автомобил) работи и с включената външна кабелна батерия с капацитет 450 mAh.

Двойна камера - GPS проследяващо устройство в колата с поддръжка на WiFi и 3G SIM за максимален преглед и изживяване при шофиране.

двойна автомобилна камера за управление на автопарка

При спешни случаи можете да натиснете бутона SOS за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. След това камерата изпраща SOS sms до предварително зададените телефонни номера и започва цикъла на повторно набиране на тези номера до отговор на повикването. Вибрационна аларма: устройството преминава в режим на вибрационна аларма след 5 минути след спиране на двигателя на автомобила. Ако се открие някаква вибрация в паркирано превозно средство, приложението APP CarMatrix ви предупреждава чрез известие. Анализ на поведението на водача : вграденият 9-осен G-сензор позволява на камерата да извършва по-добър анализ на поведението на водача. В случай на неадекватно поведение на водача като бързо ускорение, силно спиране или висока скорост на двигателя, камерата ще ви уведоми за този факт чрез приложението и междувременно ще запази записа за шофиране на SD картата, както и към облачния сървър. Profio Tracking CAM X2 е идеален и усъвършенстван начин как да повишите безопасността на вашия автомобил чрез непрекъснато наблюдение, или е цялостно решение за компаниите да следят движението на своя автопарк.

Автомобилна камера PROFIO X2 с функции за защита на автомобила и дистанционно наблюдение в реално време.

автомобилни камери gps дистанционно наблюдение

След като поставите SIM картата във вашата видеокамера, тя ще създаде 3G WiFi точка за достъп (трябва да имате активирани услуги за данни на SIM картата) и можете да се насладите на сърфиране в интернет по всяко време и навсякъде . Можете да гледате видеозаписи на живо от камерата чрез свободно достъпно мобилно приложение ( поддръжка за Android/iOS ), наречено „ Car Matrixили чрез компютърна платформа . С това приложение също е възможно да се проследява онлайн GPS позицията на превозното средство на картата. Кабелният комплект е предназначен за директно свързване към кутията с предпазители 12/24V , което позволява на автомобилната камера да бъде захранвана постоянно. Предимство е двойният обектив , който осигурява записите на предната или задната (вътрешна) камера, включително звук (можете също да изключите звукозаписа). Вътрешната камера има IR нощно виждане , което може да осветява цялото пространство на автомобила през нощта.

приложение за автомобилна камера PROFIO

Можете да се свържете с превозно средство чрез приложение за мобилен телефон, компютърна платформа или таблет.
Картата показва текущото си местоположение с време, скорост и GPS координати. Приложението също така поддържа визуализация на живо в реално време.

profio x2 камера за автомобилен GPS проследяващ мобилен телефон

Насладете се на безплатната услуга за GPS проследяване директно през уеб интерфейса www.car-matrix.com

Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер. Всичко е достъпно през интернет от уеб браузър на вашия настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, било то кола или камион. Ако превозното средство е онлайн, ще видите текущото му местоположение на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. Всяко превозно средство има свой собствен уникален идентификационен номер след регистрация и с използването на този идентификационен номер можете да намерите записите за шофиране във вашата история на шофиране. След като стартирате архивираното пътуване, можете да видите движението на картата. В подробен график можете да видите в колко часа и на какъв адрес е точно превозното средство в този момент. Отделните спирки на превозното средство са маркирани с червен флаг на картата и съдържат информация от колко време автомобилът е паркиран на това място. Можете да експортирате файл във формат excel от пътуването, в който можете да намерите точното време и местоположение на превозното средство.

Функцията GEO FENCE ви позволява да изпращате известие по имейл, когато напускате маркираното място (ако водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут)

Мониторинг на живо с profio автомобилна камера
Щракнете, за да увеличите изображението

Дистанционно

Тази уникална камера за кола ви позволява дистанционно да управлявате възпроизвеждането на камерата, както и възможността да правите снимка или видео дистанционно директно от камерата. Функцията за изключване на двигателя го прави чудесен инструмент като защита от кражба. Вибрационната аларма ви предупреждава за нежелани удари (нахлуване в автомобил, удар или катастрофа).

приложение за наблюдение на камерата в колата

WiFi HOTSPOT

Когато двигателят се стартира, WiFi Hotspot ще се включи автоматично. Името на горещата точка е "IMEI", докато паролата е последните осем цифри от IMEI. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Car-Matrix, да се свържете с подходящия WiFi и след това лесно да възпроизвеждате вашите записи или да редактирате настройки.
приложение с gps камера за гореща точка за кола

3G високоскоростен трансфер на данни

Просто поставете 3G SIM карта и можете лесно да се свържете с интернет. Камерата Profio Tracking Cam X2 поддържа 2G GSM и 3G WCDMA трансфер на данни. Така че можете да се свържете с високоскоростен интернет почти навсякъде.

автомобилна камера 3G високоскоростен трансфер на данни

Вибрационна аларма против кражба

Когато ACC е ON, алармата и индикаторите спират незабавно. Устройството преминава в режим на защита на автомобила след 5 минути след спиране на двигателя на автомобила. Ако сензорите в камерата уловят вибрациите в автомобила, алармата се включва и ви предупреждава чрез приложението в смартфона в рамките на 10 секунди.

камера за автомобил profio x2 вибрационна аларма

Спиране на гориво/електричество

Когато телефонът получи аларма за нарушител чрез известие, е възможно да изпратите команда за изключване на двигателя. Това е възможно само от съображения за безопасност и само в случай, че устройството има идентифицирана GPS позиция и скоростта на автомобила е под 20 км/ч.

profio x2 спиране на горивото/мощността изключване на двигателя

Проследяване на живо в реално време

Гледайте изображения от камерата на колата си по всяко време и навсякъде с помощта на мобилното приложение CarMatrix направо във вашия смартфон.

камера за проследяване на автомобила в реално време

Вграден G-сензор

В случай на аварийно спиране или сблъсък, G-сензорът оценява сериозно ситуацията и започва да записва автоматично. След това заключва видео файла по време на инцидента. Това видео може да послужи като доказателство в случай на инцидент.

profio x2 вграден g-сензор

SOS спешно повикване

При спешни случаи можете да натиснете бутона SOS за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. След това камерата изпраща SOS sms до предварително зададените телефонни номера и започва цикъла на повторно набиране на тези номера до отговор на повикването.

profio автомобилна камера sos спешно повикване

Управление на автопарка

Ако притежавате автопарк от превозни средства във вашата компания, можете да ги проследявате едновременно с един акаунт. С нашата платформа Car-Matrix можете да проследявате до 10 000 превозни средства наведнъж. За вас е удобно да наблюдавате вашия автопарк през цялото време.

profio камера - управление на автопарк

6-слойна изцяло стъклена леща

Изработена от високотемпературни материали, които издържат на различни условия на шофиране. Шестслойните стъклени лещи осигуряват висока разделителна способност на кадрите с отличен баланс на цветовете за дневно и нощно шофиране.

Profio X2 камера за кола 6-слойна стъклена леща

FULL HD 1080 видео качество

Profio Tracking Cam X2 предоставя перфектни възможности за изображение. Кадрите ще бъдат заснети с голяма яснота. Всичко, заснето от тази видеокамера, ще бъде прехвърлено в гладки и невероятни видеоклипове. Дойде времето да се насладите на остри и красиви кадри.

profio x2 full hd качествена автомобилна камера

Записване в цикъл

Видеоклиповете ще се съхраняват на микро SD картата на всеки 3 минути. Изображенията обикновено се записват в папката DVRMEDIA/CarRecorder/GENERAL (основната камера). Ако SD картата е пълна, по-старите записи ще бъдат презаписани автоматично.

profio x2 видеокамера loop запис

Поддръжка на WDR (широк динамичен обхват).

Тази видеокамера поддържа функцията WDR. WDR е най-модерната технология, приложена във видеокамерата, независимо дали средата е твърде ярка или тъмна. Изображението на камерата винаги е ясно и ярко.

камера за кола поддържа WDR функция

Пълно покритие на 3 ленти

За да намали слепия мъртъв ъгъл, камерата за проследяване на Profio X2 използва 140° широкоъгълен стъклен обектив, който удобно улавя 3 ленти по пътищата. Камерата е изключително чувствителна и позволява прецизен и детайлен запис на изображението.

Камерата Profio X2 покрива 3 ленти по пътищата

Спецификации:

Модел: PROFIO Tracking Cam X2
Процесор: ARM Cortex A7 четириядрен 1.3GHz
Операционна система: Android 4.4
Флаш памет: eMMC Flash 8GB
RAM памет: DDR3L 1GB Честота 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Предна камера с разделителна способност на видео: Full HD 1080p с 30 кадъра в секунда, H.264 кодиране, регулируем ъгъл на снимане FOV (D) 140 °
Вътрешна камера с разделителна способност на видео: 640*480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, честота 2,4 GHz, гореща точка
Отдалечено проследяване: компютър и приложение - компютърен софтуер: www.car-matrix.com , APP на мобилно устройство: CarMatrix
Проследяване на живо: И двете двойни камери чрез APP
G-сензор: Да
Микрофон: Да
Вградени високоговорители: Да
Поддръжка на Micro SD: до 64GB
USB интерфейс за данни: Micro USB 5 Pin
Външна батерия: 450mAh
Захранване: 12V - 24V
Работна температура -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)
Размери на камерата: 109 (Д) * 69 (Ш) * 52 (В) мм
Тегло на камерата: 225гр

Пакетът съдържа:

1x PROFIO проследяваща камера X2
1x Кабел за директно свързване към кутия с предпазители 12V/24V - (дължина 2 метра)
1x държач
1x 3M високозалепващ стикер
1x Външна батерия 450 mAh
1x Реле с кабел
1x кабел със SOS бутон
1x Ключалката и ключовете за заключване на SIM/Micro SD
1x Ръководство

Съдържание на колата за камера Profio X2 в опаковката

професионална електроника Camera Tracking Cam X2 е превъзходен продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е тясно специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които внасят ново измерение в ежедневната им употреба.

Коментари

Други продукти