Дигитален преводач WT2 Plus - превод през слушалки

Код на продукта: 70-001 Имам въпрос
Производител TIMEKETTLE
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 450,00 лв
Цена с вкл. ДДС 540,00 лв
- +

Описание на продукта Дигитален преводач WT2 Plus - превод през слушалки

Дигитален преводач WT2 Plus - онлайн превод чрез bluetooth слушалки е ТОП преводач на пазара и най-очакваният гласов преводач на бъдещето. Безжични слушалки с интелигентен преводач, които носят еволюция за комуникация, независимо от езиковите бариери. Преводачът на реч с изкуствен интелект за удобен превод в реално време директно през вашите слушалки, което означава , че не е нужно да превеждате директно през вашия смартфон .

Този професионален онлайн преводач носи комбинация от най-добър гласов алгоритъм и технология за машинен превод. WT2 Plus предефинира преводачите по значим и иновативен начин, като донесе нови възможности на своите потребители и компании на пазара. Електронен преводач на текстове и изречения , който ще промени възгледа ви за комуникацията и пътуването по света, ако трябва да преведете нещо. Няма повече да използвате Google преводач или преводач на Lingo Peiko няма да е по-необходим.

WT2 преводачът е абсолютна новост и един от най-добрите продукти за 2019 г

wt2 плюс преводач

Преводачът поддържа превод на до 36 езика (включително 84 различни акцента)

Можете да намерите списък на всички поддържани в момента езици за превод тук:

арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, финландски, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски, каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, португалски, румънски, руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугу (Индия), тайландски, турски, виетнамски

Можете да изберете до 13 различни акцента на английски (САЩ, Австралия, Канада, Обединеното кралство и др.). Също така на испански имате до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и др.) Можете да изберете до 15 различни акцента на арабски (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и др.) .

езикова поддръжка w2t преводач

Промоционално ВИДЕО за WT2 преводач

T Налични са 3 режима на превод

Приложение wt2 plus мобилен преводач през слушалки

Автоматичен режим

Този режим работи на принципа на незабавен превод с помощта на 2 bluetooth слушалки ( в идеалния случай в по-тиха среда без шум от околната среда ). Всичко, което казвате, автоматично се превежда директно на зададения език и получавате звуков превод чрез поставената слушалка. Така че можете да общувате удобно, без да е необходим директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в приложението чрез мобилен телефон, където можете също да проверите правилното разпознаване на гласа си. Подходящ за по-дълги разговори, бизнес срещи.

Ръчно управление

Този режим работи на принципа на незабавен превод с 2 bluetooth слушалки ( за комуникация с човек в шумна среда ). За превод просто докоснете директно Bluetooth слушалката (която активира превода) и след това всичко, което кажете, се превежда автоматично директно на зададения език и получавате звуков превод чрез поставената слушалка. Така че можете да общувате удобно, без да се нуждаете от директен превод чрез вашия смартфон . Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в приложението чрез мобилен телефон, където можете също да проверите правилното разпознаване на гласа си.

Режим на говорене

Този режим работи на принципа на незабавен превод с помощта на 1 bluetooth слушалка и телефон ( идеален за кратък разговор лице в лице с другия човек ). Другият човек, с когото общувате, ще говори директно на вашия смартфон и той автоматично ще бъде преведен директно на избрания от вас език, а вие ще получите аудио превод чрез поставената слушалка. Така че можете да общувате без да е необходимо да използвате слушалката от човек, който не познавате (което вероятно не е подходящо и учтиво), достатъчно е, ако имате поставена само една слушалка. Цялата ви комуникация, разбира се, се показва и архивира в приложението чрез мобилен телефон, където можете също да проверите правилното разпознаване на гласа си.

Използването на преводача WT2 Plus е доста просто, просто изтеглете безплатно достъпното приложение "WT2 Plus" (iOS, Android) на вашия мобилен телефон, за да се сдвоите със слушалката чрез Bluetooth връзка (мин. Bluetooth версия 4.2 и по-нова), след това двама души ще поставят една слушалка в ухото и могат незабавно да комуникират. Принципът на комуникация е, че вие говорите на собствения си език и другият човек ще чуе в слушалката превода на своя език. Следователно истинската комуникация лице в лице вече няма да бъде проблем. Революционният преводач ще намери своето приложение при пътуване, за бизнес, при посещение на международни магазини или хотели и за много други случаи, когато комуникацията на чужд език е пречка.

WT2 Plus спечели престижната награда за дизайн 2018 за отличния си дизайн

wt2 награди

 

Представете се на света!

Когато пътувате в чужбина, няма нищо по-лошо от това да сте заседнали на непознато място без възможност за ефективна комуникация. С WT2 Plus никога няма да изпаднете в такава ситуация, защото осигурява естествена комуникация в реално време без използване на ръце. Потопете се в местната култура, докато пътувате, открито изразявайте себе си и създавайте по-смислени връзки с хората, които срещате.

wt2 плюс гласов преводач

Незабавно активиране - преводач, готов за използване по всяко време

WT2 Plus е уникален със своята технология за обработка на сигнали, която е различна от другите конкуренти на пазара. За комуникация не е необходимо да активирате телефона или друго лице не трябва да изтегля смарт приложението. Всичко, от което се нуждаете за комуникация, е и двамата да поставите безжичната слушалка в ухото, а WT2 ще се погрижи за удобния превод.

цифров преводач wt2 plus слушалки

Интелигентен алгоритъм ON-THE-GO

Основният алгоритъм позволява комуникация дори в най-шумната външна среда. С автоматично разпознаване на глас и улавяне на сигнала, WT2 осигурява абсолютна комуникация със свободни ръце на различни езици .
Комуникацията в чужбина ще бъде лесна за вас, независимо от езиковите бариери.

онлайн гласов превод wt2 plus

Двойно намаляване на шума - всяка дума е от значение!

Въз основа на алгоритми и намаляване на шума позволява на WT2 Plus да има до 95% точност при превод , което прави разговора ви с чужденец напълно естествен.

wt2 plus гласови слушалки

Поддръжка на няколко езика с глобализация

В момента WT2 Plus поддържа 36 езика и 84 диалекта , които ще бъдат добавени и актуализирани в бъдеще.

WT2 Plus езикова поддръжка

Дълъг живот на батерията - по-дълъг, отколкото ви е необходим!

WT2 осигурява до 5 часа живот на батерията с едно зареждане, над 12 часа живот на батерията с акумулаторен калъф - докинг станция и до 30 дни в режим на готовност.

Акумулаторен калъф WT2 plus

Бъдете зашеметени с WT2 Plus!

Режимите на взаимодействие, вградени в WT2 Plus, отговарят на всички изисквания, за да осъществят мечтите. Той осигурява уникално и безупречно комуникационно изживяване.

wt2 plus електронен преводач за слушалки

Еднократна инвестиция!

Чрез използване на технологията OTA (по въздуха), WTA2 Plus поддържа онлайн надстройки, които отнемат само до 3 минути както за софтуер, така и за хардуер.
Разработката няма да приключи и преводачът ще продължи да предоставя най-добрата технология за потребителите и дори ще усъвършенства превода.

най-добрият wt2 онлайн преводач

Създаден за споделяне!

Дизайнът на WT2 Plus се основава на идеята за "споделяне". Независимо дали пътувате по време на почивка или бизнес пътуване, когато се появи възможността да започнете комуникация с чужденец, предложете му една от слушалките и започнете комуникацията естествено с един от най-лесните начини.

wt2 плюс преводач в ухото

Характеристика: как да използвам wt2 преводач

Страхотен дизайн
Живот на батерията до 12 часа
Автоматично свързване
Повече от 36 езика и акценти на всеки език
Съвместим за iOS и Android
95% точност на превода

Спецификации:

Продукт: WT2 Plus преводач
Цвят: бял
Езикова поддръжка: 36
Поддръжка: Bluetooth 4.2 и по-нова версия (връзка с мобилно приложение)
Зареждане на батерията: литиево-полимерна/90 минути
Живот на батерията до 15 часа/за 3 зареждания от докинг станцията
Поддръжка на системата: iOS 11.0 / Android 7.0 и по-нова версия
Напрежение: DC 5 +/0,25 V
Захранване: 110 mA (слушалки) 320 mA (докинг станция)
Размери на продукта: Дължина: 20 мм/Ширина: 10 мм/Височина: 35 мм
Размери на опаковката: Дължина: 75 мм/Ширина: 75 мм/Височина: 36 мм
Нетно тегло на продукта: 93,5гр
Брутно тегло на продукта: 404гр
Работна температура: 0 - 35°C

Пакетът включва:

1x Master bluetooth слушалка
1x Гост bluetooth слушалка
1x акумулаторна докинг станция
1x USB захранващ кабел
1x чанта за съхранение
2x кука за уши
6x Наушници
1x ръководство за потребителя

wt2 преводач в съдържанието на ухото на опаковката

Коментари

Други продукти