Автомобилна камера в огледалото за обратно виждане DOD RX8W с GPS

Код на продукта: 55-020 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 375,00 лв
Цена с вкл. ДДС 450,00 лв
- +

Описание на продукта Автомобилна камера в огледалото за обратно виждане DOD RX8W с GPS

Новата автомобилна камера в огледалото за обратно виждане DOD RX8W има вграден ултрабърз GPS процесор, който е 5 пъти по-бърз от другите. Контролната клавиатура има лесна и лесна употреба в тъмното. Време е да зададете стандарта за тънкост на автомобилната камера в огледалото за обратно виждане. Ето защо, новият модел от тази серия DOD RX8W идва с 1 см тънък дизайн, като по този начин се адаптира по- лесно към оригиналното огледало за обратно виждане. Регулируемият ъгъл на обектива е с 60% по-голям от преди, което позволява настройване на хоризонтални и вертикални ъгли до 40 градуса. DOD RX8W с многослойна вакуумно покрита повърхност на огледалото е в състояние да елиминира заслепяването от светлините на автомобила зад вас.

Има по-голяма зрителна площ и широкоекранен (16:9) дисплей осигурява по -широк екран за възпроизвеждане на видео. WDR технологията позволява адаптиране към околната светлина, благодарение на която прави нощните снимки по-ясни и намалява силната светлина на експозицията, за да се постигне най-красивата картина. Той разполага с 3DNR - цифрово намаляване на шума и остър обектив с шест елемента, който се състои от 6 слоя стъкло и осигурява зашеметяващо ярко и неизкривено изображение. DOD RX8W се предлага с велкро лента , която е по-здрав и надежден метод за монтиране на оригиналното огледало за обратно виждане.

Ще оцените функцията на GPS Logger - записа на вашето пътуване (GSP местоположение, действителна скорост, видео) ще можете да ги възпроизвеждате на вашия компютър с предоставения софтуер. Идеален за компании за контрол на возенето на служители, професионални шофьори и др.

Автомобилна камера в огледалото за обратно виждане DOD RX8W с GPS

автомобилно огледало за обратно виждане с gps rx8w

Характеристика:
Автомобилната камера и огледалото за обратно виждане DOD RX8W
Усъвършенствана WDR технология - заснема супер изображение при всякаква светлина
3DNR намаляване на шума - при слаба светлина
Дизайнът на лещата: Антиотблясък
Патентован монтаж с велкро лента
Обектив с регулируем ъгъл - всяка посока
4,3 "16:9 широкоекранен дисплей
Вграден GPS ултра бърз процесор, 5 пъти по-бърз от другите.
DOD RX8W с 1 см тънък дизайн се адаптира към оригиналното огледало за обратно виждане.
Клавиатурата е лесна и лесна за използване на тъмно
Камерата с шест елемента осигурява зашеметяващо ясно и неизкривено изображение.

WDR технология Мощна WDR технология. Зашеметяващо видео при всяка светлина. WDR технология,
добре балансирана експозиция при всякакви условия. Той прави нощните сцени по-ясни и намалява силното излагане на светлина, за да достигне до най-красивата картина.
Автокамери за намаляване на шума 3DNR (Digital Noise Reduction) Цифрово намаляване на шума - намалява шума при слаба светлина. Цифровото намаляване на шума ефективно намалява шума във връзка с цифровия сигнал и осигурява чисто изображение.
GPS процесор GPS процесор - Вграден GPS ултра-бърз процесор, 5 пъти по-бърз от другите, заслужавате да имате най-подробните и точни данни, за възстановяване на състоянието във всяка ситуация.

тънък дизайн дизайн


Тънък дизайн. Време е да зададете стандарта за тънкост на автомобилната камера в огледалото за обратно виждане. DOD RX8W с 1 см тънък дизайн се адаптира към оригинално огледало за обратно виждане.
управление на клавиатурата Клавиатурата има лесна и лесна употреба на тъмно. Иновативната лазерна подсветка на клавиатурата се управлява лесно дори когато няма светлина в автомобила. Подсветката се изключва автоматично след 10 секунди. Практичен, удобен и елегантен.
регулируем ъгъл на обектива Регулируем ъгъл на обектива във всяка посока. Регулируемият ъгъл на обектива е с 60% по-голям от преди, което позволява настройване на хоризонтални и вертикални ъгли до 40 градуса. Той има пълен набор от ъгли на сканиране, за да подобри възможността за монтиране на повечето огледала.
анти oslnovacie лошо огледало Огледало против отблясъци. При шофиране през нощта има отражение на светлината от огледалото, което дразни и заслепява водача. DOD RX8W с многослойна вакуумно покрита повърхност на огледалото е в състояние да елиминира заслепяването от светлините на автомобила зад вас.
Широк екран 4,3 "16: 9 широкоекранен дисплей. С по-голяма площ за гледане, широкоекранният дисплей осигурява по-широк екран за възпроизвеждане на видео. Можете да гледате всяко видео.
камери с лещи с шест елемента 6G обектив на камерата. Усъвършенствана остра леща с шест елемента, която се състои от 6 слоя стъкло, осигуряваща невероятно чисто и неизкривено изображение.
pruzon велкро за закрепване на камери Велкро лента. Традиционен монтаж с помощта на щипка или гумени краища, често с освобождаване на еластичността. За да постигнете по-здраво закрепване, DOD RX8W се предлага с велкро лента, която е по-здрав и надежден метод за монтиране на оригиналното огледало за обратно виждане.

DOD PC софтуер - DOD Player

DOD LS460W компютърен софтуер

Спецификации:

Резолюция на видео 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Сензор 3 мегапиксела 1/3 "CMOS
140° широкоъгълен обектив
4,3 "16: 9 широк екран
Компресиран видео формат - H.264
Видео формат MOV
Карта с памет - Micro SDHC клас 10 (поддръжка до 32 GB)
Вграден микрофон/говорител
Вградена батерия с голям капацитет 3,7V 300mAh
Захранване 5V 1A
Размер 8,5х31х1см
Тегло 298гр
Работна температура -20°C ~ 65°C

Включени аксесоари:

1x Profi камера автомобил DOD RX8W
1x зарядно за кола
1x държач
1x вендуза
1x ръководство на английски език

Коментари

Други продукти