Анти-загубено устройство за търсене на bluetooth + ДВУПОСОЧНА аларма - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА Android/iOS

Код на продукта: 09-121 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 50,00 лв
Цена с вкл. ДДС 60,00 лв
- +

Описание на продукта Анти-загубено устройство за търсене на bluetooth + ДВУПОСОЧНА аларма - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА Android/iOS

Анти-загубено Bluetooth устройство за търсене за намиране на ключове или мобилен телефон + ДВУПОСОЧНА аларма - Android/iOS APP управляем също работи за подсвиркване (също чрез известяване за аларма в мобилен телефон). Това устройство против загуба е продукт, базиран на Bluetooth 4.0 нискоенергийна технология. С помощта на софтуера "iSearching" APP за свързване с мобилни устройства като мобилни телефони чрез Bluetooth, потребителят може лесно да намери изгубени предмети (като ключове, портмонета и др.). Този ключодържател или като висулка на връв или верига работи като търсач на ключове или дори търсач на хора или домашни любимци.

Включете този тракер и го сдвоете с телефона си чрез Bluetooth . След това изтеглете приложението на телефона си или ръчно от APP store или Google play, или като използвате QR кода в ръководството. Можете да контролирате визьора чрез приложението. Устройството комуникира с вашия телефон чрез приложението и ще бъдете предупредени, когато обект или човек излезе извън ефективния обхват на Bluetooth. Тракерът ще започне да издава звуков сигнал, ще бъдете предупредени от аларма на мобилния си телефон и приложението дори ще ви покаже последното GPS местоположение на тракера.

Anti lost GPS устройство с bluetooth за намиране на ключове, мобилен телефон и др

мини gps bluetooth търсачка за ключове или мобилен телефон

Прикрепете тракера към всичко, което може да загубите, и натиснете бутона „Аларма“ на мобилното приложение, за да намерите тракера в активен обхват. Ще ви помогне бързо да намерите изгубени ключове или дори дете, което изчезне от погледа ви, ще бъдете уведомени незабавно, можете също да го използвате за вашата кола, домашни любимци, чанта, куфарче или други неща. Силен звуков сигнал ще ви насочи към изгубения предмет. Или, например, когато излезете от вкъщи и забравите портфейла, в който първо сте поставили интелигентния визьор, аларма ще ви предупреди на телефона.

Работи и обратно ДВУПОСОЧНА аларма. Всеки път, когато тракерът се отдалечи от мобилния телефон, той ще започне да бипка, но алармата ще се включи и на мобилния телефон. Така например отивате на работа, но забравяте мобилния си телефон у дома, имате тракера с вас, излизате и щом се отдалечите, тракерът започва да бипка и разбирате, че сте оставили мобилния си телефон вкъщи. Полезно нещо обаче? Устройството има и друга практична функция, с помощта на дистанционно управление в тракера, можете да използвате тази висулка и като дистанционно задействане за правене на селфи с мобилен телефон . Всичко, което трябва да направите, е да натиснете контролния бутон на тракера (разбира се, мобилното приложение също трябва да е активно).

анти-загубен търсач - ключове мобилен търсач gps тракер

Технически спецификации:

Материал: ABS + акрил
Bluetooth: 4.0
ПРИЛОЖЕНИЕ: iFindU /iSearching
ДВУПОСОЧНА аларма
Батерия: бутон CR2032
Капацитет на батерията: 200 mAh
Работно напрежение: 3V
Зумер: 90 DB
Работно разстояние: 0-30м
Режим на готовност: до 6 месеца
Приложими системи: IOS 9.0 и по-нови, Android 9.0 и по-нови
Бутон за управление: задръжте за 3 секунди за включване/5 секунди за изключване на устройството.
Размери: 40х7 мм
Нетно тегло: 8 гр


Съдържание на пакета:

1x мини gps търсачка
1x ръководство за употреба

Коментари

Други продукти