AHD камерна система - 1x хибриден 7" монитор + 4x IR камера

Код на продукта: 19-124 Имам въпрос
нов отстъпка AHD камерна система - 1x хибриден 7" монитор + 4x IR камера
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 683,34 лв
Цена с вкл. ДДС 820,00 лв 1 064,00 лв
- +

Описание на продукта AHD камерна система - 1x хибриден 7" монитор + 4x IR камера

AHD камерна система - 1x хибриден 7" монитор + 4x камера с IR LED, качествено изображение ден и нощ. КОМПЛЕКТ за паркиране със запис на SD карта с 4x AHD камера резолюция 720P и нощно виждане 11 IR LED и заедно с IP68 защита и 145° ъгъл на видимост и AHD монитор , тази система е предназначена за движение на превозни средства в трудни и объркващи ситуации на всякакъв терен.Камерата от марката PROFIO ELECTRONICS е с AHD резолюция 1280x720p, благодарение на която можете да видите всички детайли ясно и рязко. AHD камера с наистина много малки размери от само 55x55x55 mm ще се погрижи за качествено изображение не само през деня, но чрез нощно виждане с 11 IR LED (след свечение 15m) ще виждате добре при заден ход дори през нощта.Размерът на 7" LCD екран предопределя този комплект като идеален помощник при движение на заден ход.

Тази AHD система е комбинация от най-добрата технология, разработена за микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, трактор, комбайн и други селскостопански или строителни машини и превозни средства. Ще оцените особено AHD системата, когато е инсталирана на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. Мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери (съхранява се на карта с памет до 256 GB).

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показваните камери.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, комбинирано разположението на камерите на монитора.

настройка за заден ход - паркинг камера с монитор HD

Благодарение на тази система вие ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Комплектът AHD за заден ход съдържа 7" LCD монитор + 4x камера с IR нощно виждане + 4x (5m, 10m, 15m или 20m кабел) който е включен в цената на комплекта и можете да го изберете според вашите нужди при поръчка. Комплектът AHD е изключителен с изключение на качествено изображение и по този начин мониторът, който познавате да свързва до 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS) камери едновременно.Мониторът може да бъде за по-добра ориентация едновременно с всички камери след това един към друг, или според нуждите, за да изберете такъв вариант камери за изглед, които ви дават най-много Хибридният монитор поддържа смесено въвеждане в няколко видео формата, както и честоти PAL/NTSC , както и отразяване на изображението на избраната камера в монитора меню.   IP степента на защита на камерата е до IP 68, което означава, че е устойчива на вода, кал, прах и механични повреди.

комплект камери за строителни машини

Мониторът за заден ход съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и свързаните към него камери. Мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери (съхранява се на карта с памет до 256 GB). Хибридният монитор поддържа смесен вход AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS в няколко видео формата, както и честоти PAL/NTSC, до 4 камери могат да бъдат свързани към монитора едновременно. Това означава, че можете да имате камера с AHD резолюция 1080P, а другата, например с резолюция 720P, да е свързана към монитора, като мониторът ще показва изображението и от двете едновременно.

Записът от камерите се съхранява на SD карта , която се поддържа до 256 GB.

хибриден 7 инчов монитор с поддръжка на sd карта 256GB

Хибриден 7" автомобилен монитор (машини) за заден ход за 4 AHD/CVBS камери със запис на SD карта до 256 GB, с възможност за свързване до 4x всякакви видове камери FULL HD, HD, CVBS и др. камери за заден ход. Ново поколение на паркинг система,която ви носи ясно,рязко изображение през деня, дори и при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасна работа и управление на моторни превозни средства и машини.Пакетът включва и дистанционно, за още по-лесно управление на монитора.

Използване на камера за заден ход с монитор в HD резолюция, подходяща и за строителна техника

система за паркиране и заден ход за машини или камиони

Към монитора могат да се свържат до 4 камери - AHD или CVBS. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинов кабел. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и 4 превключващи кабела, чрез които можете да свържете камерата към светлините за заден ход. Когато се включи задна предавка, камерата за заден ход автоматично ще се появи на монитора. Поддръжка на цикличен видеозапис (24-часова функция за наблюдение на паркиране).

Хибриден монитор за камери за заден ход със запис на изображение от 4 камери

реверсивен ahd комплект за комбайни или работни машини

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки , които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

камера за заден ход за нощно виждане ahd комплект

Мини камера за заден ход 55x55x55 mm с HD резолюция 720P и нощно виждане 15m - 11 IR LED и IP68 защита и ъгъл на видимост 145°. Тази мощна камера за заден ход е правилното решение за наблюдение на околностите на автомобила. Той ви дава общ преглед на това, което се случва около превозното средство, когато се движи или се движи на заден ход. Камерата за заден ход има нощно виждане с 11 инфрачервени светодиода и 15 метра последващо свечение. Камерата има широк спектър на приложение, тъй като е подходяща за по-големи автомобили, микробуси, микробуси, бусове, полуремаркета, ремаркета, селскостопанска техника или камиони. Сензорът за изображение 1/4 CMOS с HD резолюция от 1280x720 пиксела позволява висококачествено и рязко предаване на изображението.

IP68 защитата гарантира устойчивост на вода, кал, прах и механични повреди

камера комплект IP68 - водоустойчива и прахоустойчива

Камерата за заден ход има ъгъл на сканиране до 145°, което е достатъчен обхват за нуждите на заден ход или следене на движението на автомобила в среда, където се изисква повишено внимание по отношение на безопасността. Тази HD камера отговаря на степента на защита IP68, което я прави водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на механични повреди. Самото тяло на камерата е защитено от здрав калъф от сплав. Камерата може да се монтира на различни повърхности, което е възможно с метална скоба, благодарение на която можете да я накланяте и фиксирате в желаната позиция. Захранването на камерата и предаването на сигнал се осъществява чрез висококачествен, екраниран конектор с 4-пинов извод, който е с водоустойчиво покритие, което ще улесни работата ви по време на монтаж. Камерата се захранва директно от монитора за заден ход с напрежение 12-24V.

комплект камери за паркиране - ъгъл 175 градуса за товарни автомобили


Характеристика:

ПЛЮС Камера за заден ход за всички автомобили
плюс 11x LED IR нощно виждане 15м
плюс Издръжлив корпус на камерата от сплав
плюс Ъгъл на видимост до 145°
плюс IP68 водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди
ПЛЮС 7 инчов монитор за заден ход
плюс Широка гама от настройки в менюто на дисплея
плюс Възможност за свързване на до 4 камери

Технически спецификации на камерата:

Сензор за изображение: CMOS 1/4"
Резолюция: HD 1280x720 (500 телевизионни линии)
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0 LUX (IR включен)
IR нощно виждане: да 11 IR светодиода
Разстояние на нощно виждане: 15 m
Ъгъл на гледане: 145°
IP степен на защита: IP 68 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70°C
DC захранване: 12-24V
Интерфейс: RCA
Размери: 55х55х55 мм

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio -W70
Монитор: 7" HD екран
Система: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600 RGB
Видимост на дисплея: 180° от всяка страна
Разделителна способност на видеото при запис: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Съвместим сигнал: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Входове: 4x AHD/CVBS канал
Бутони с подсветка: да, синя светлина
Осветеност: 500-700cd/m2
Запис: да, 4 канала
Цикълен запис: да
Разположение на дисплея: 1/2/3/4 камера
Видео формат: AVI
Памет: поддържа SD карта клас 10, до 256 GB (карта с памет не е включена)
Възможност за регулиране на OSD: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 12-36V (изисква се напрежение 13V за захранване дори с камера)
Изходно напрежение: DC + 11.5V/3A
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4-пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Размери: 18 x 12 x 2,5 см
Забавна козирка: да, сваляща се
Работна температура: -20 до 70°C

Съдържание на пакета:

1x хибриден 7" монитор за заден ход
4x AHD камера за заден ход
4x Свързващ кабел 5м, 10м, 15м, 20м по избор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтаж на монитор
4x скоба за монтиране на камерата
1x Ръководство

Можете да изберете дължината на кабелите според вашите нужди 5м, 10м, 15м и 20м. Посочете дължината на кабела в бележката за поръчката.

Коментари

Други продукти