4G WiFi и двойна SIM камера за кола с приложение на живо + GPS - PROFIO X4

Код на продукта: 55-209 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 615,00 лв
Цена с вкл. ДДС 738,00 лв
- +

Описание на продукта 4G WiFi и двойна SIM камера за кола с приложение на живо + GPS - PROFIO X4

4G HOTSPOT WiFi и двойна SIM камера за кола с приложение на живо + GPS - PROFIO X4. Облачен автомобил с двойна камера за дистанционно наблюдение в реално време. GPS устройства за проследяване на превозни средства с поддръжка на WiFi и 4G SIM за перфектен преглед на шофирането. Двойна камера за кола с дистанционно GPS наблюдение - PROFIO X4 1080p и 720p + 4G + приложение за проследяване на живо . Тази автомобилна камера от PROFIO Electronics Tracking Cam X4 предлага функции като GPS Tracker , онлайн GPS проследяване на автомобила на живо чрез приложение на телефон или компютър, както и показване на изображение на живо от камерата в реално време. Това е двойна автомобилна камера (предна и външна), която позволява запис от двете камери , предната камера е с резолюция FULL HD 1920x1080p с ъгъл от 120°. Също така ще оцените поддръжката за създаване на WiFi 4G гореща точка чрез поставената 4G SIM карта . Камерата може също да записва звук през микрофон, разположен директно в тялото на основната камера.

Изображенията се съхраняват на поддържана micro SD карта с памет до 128 GB . Корпусът на камерата е изработен от качествени материали, което я прави устойчива на високи температури или екстремни студове . Предлага възможност за заключване на SIM и Micro SD картата срещу неоторизирано редактиране на записи. Много интересна функция е и възможността за дистанционно изключване на двигателя на автомобила (с помощта на реле) в случай на кражба на автомобил. При необходимост (SOS, премахване на захранването, автозареждане на батерията) камерата работи и на включената външна батерия на кабел с капацитет 450 mAh. Тази камера няма бутони директно на устройството, така че предотвратява всякакви възможни манипулации и опити за редактиране/изтриване на записи.

Облачни автомобилни камери двойни за дистанционно наблюдение + наблюдение в реално време

двойна облачна система за автомобилна камера profio x4 с gps

Имате и външен SOS бутон на кабела и в случай на спешност можете да го натиснете за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. След това камерата изпраща SOS SMS до предварително зададените телефонни номера и започва да набира тел. номера, докато получите обаждане. Ще оцените и функцията Вибрационна аларма - Вибрационната аларма се активира, когато двигателят спре след 5 минути. Ако се открие вибрация в паркираното превозно средство, Tracksolid APP ще ви уведоми с известие. Анализ на поведението на водача – Вграденият 9-осен G сензор позволява на видеокамерата да извършва по-добре анализ на поведението на водача. В случай на неадекватно поведение на водача като бързо ускорение, силно спиране или висока скорост на двигателя, камерата на автомобила ще ви предупреди с помощта на приложението и в същото време ще запази записа за шофиране на SD картата, както и в облака сървър. Profio Tracking CAM X4 е идеален и усъвършенстван начин за повишаване на безопасността на вашия автомобил чрез постоянно наблюдение или цялостно решение за компаниите по отношение на наблюдението на движението на техния автопарк.

Сравнение на отделни модели PROFIO Cloud камерни системи

професионални облачни системи за камери за превозни средства

професионални автомобилни камери profio - сравнение

Автомобилна камера PROFIO X4 с функции за защита на автомобила и дистанционно наблюдение в реално време

Можете да гледате видео на живо от камерата чрез свободно достъпно мобилно приложение (поддръжка за Android/iOS ), наречено „ Tracksolid “, или чрез уеб платформата на компютър. С това приложение също така е възможно да проследявате онлайн GPS позицията на превозното средство на картата в реално време. Кабелният комплект е предназначен за директно свързване към кутията с предпазители 12/24V , което позволява на автомобилната камера да бъде захранвана постоянно. Предимство е системата с двойна камера, която осигурява записите от предната или задната камери. Можете да се свържете с автомобила чрез приложението за мобилен телефон, както и платформата на компютъра или таблета. Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и функцията за преглед на живо в реално време.

функция за защита на превозното средство - камера profio x4

Можете да се свържете с превозното средство чрез приложението в мобилния телефон, както и WEB платформата , на компютър или таблет.

Картата показва текущата ви позиция с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и функцията за преглед на живо в реално време.

мобилно приложение tracksolid - profio x4

Насладете се на GPS проследяване директно през уеб интерфейса www.tracksolid.com

Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер. Всичко е достъпно през интернет от уеб браузър на вашия настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, било то кола или камион. Ако превозното средство е онлайн, ще видите текущото му местоположение на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. Всяко превозно средство има свой собствен уникален идентификационен номер след регистрация и с помощта на този идентификатор можете да намерите записите за шофиране във вашата история на шофиране (7-дневна история). След като стартирате архивираното пътуване, можете да видите движението на картата. В подробен график можете да видите в колко часа и на какъв адрес е точно превозното средство в този момент. Функцията GEO FENCE ви позволява да изпратите известие по имейл, когато напускате маркираното място (ако водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут). За да използвате функциите, трябва да закупите лиценз за проследяване.

gps проследяване на автомобили - profio x4
мобилно приложение tracksolid profio x4

Видео събития в облака

В случай на сериозна катастрофа, сблъсък или необичайно поведение, видеото автоматично се качва в облака . Благодарение на 4G връзката можете да постигнете по-висока скорост на данни и по-голямо покритие, което ви позволява да реагирате или действате незабавно.

viedo облачно предаване - profio x4 камера

DBA - Анализ на поведението при шофиране

Мониторингът на данни за поведението на водача, включително силно ускорение, силно спиране и екстремни завои, ще помогне за намаляване на произшествията във вашия автопарк и ще подобри икономията на гориво.

Анализ на поведението на водача - profio x4

Дистанционно

Тази уникална система позволява дистанционно управление на възпроизвеждането на записи от камерата. Също така възможността за заснемане на снимка или видео от разстояние директно от камерата. Функцията за дистанционно изключване на двигателя го прави чудесен инструмент като защита срещу кражба. Вибрационната аларма ви предупреждава за нежелани удари (нахлуване в автомобил, удар или катастрофа).

дистанционно управление на автомобила - profio cam x4

WiFi HOTSPOT

Когато двигателят се стартира, WiFi Hotspot ще се включи автоматично. Името на горещата точка е "IMEI", докато паролата е последните осем цифри от IMEI. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Car-Matrix, да се свържете с подходящия WiFi и след това лесно да пуснете вашите записи или да редактирате настройките.
wifi гореща точка 4G - автомобилна камера profio x4

4G високоскоростен трансфер на данни

Просто поставете 4G SIM карта и можете лесно да се свържете с интернет. Profio Tracking Cam X4 поддържа 2G GSM, 3G WCDMA и 4G предаване на данни. Така че можете да се свържете с високоскоростен интернет почти навсякъде.

4G високоскоростна камера за предаване на данни profio x4

Вибрационна аларма против кражба

Когато ACC е включен, алармата и индикаторите спират незабавно. Устройството преминава в режим на защита на превозното средство 5 минути след спиране на двигателя на автомобила. Ако сензорите в камерата засекат вибрации в автомобила, алармата ще прозвучи и ще ви уведоми под формата на известие чрез приложението в смартфона в рамките на 10 секунди.

Вибрационна аларма против кражба - автомобилна камера profio x4

Спиране на гориво/електричество

Когато телефонът получи аларма за нарушител чрез известие, е възможно да изпратите команда за изключване на двигателя. Това е възможно само от съображения за безопасност и само в случай, че устройството има идентифицирана GPS позиция и скоростта на автомобила е под 20 км/ч.

Спиране на подаването на гориво - автомобилни камери profio x4

Проследяване на живо в реално време

Гледайте изображения от камерата на колата си по всяко време и навсякъде с помощта на мобилното приложение CarMatrix направо във вашия смартфон.

Наблюдение на живо в реално време - камера profio x4

Вграден G-сензор

В случай на аварийно спиране, при сблъсък или удар, G-сензорът оценява ситуацията като сериозна и започва да записва автоматично. След това заключва видео файла по време на инцидента. Това видео може да послужи като доказателство в случай на инцидент.

функция g-сензор profio x4 автомобилна камера

SOS спешно повикване

При спешни случаи можете да натиснете бутона SOS за 3 секунди, за да активирате SOS алармата. След това камерата изпраща SOS sms до предварително зададените телефонни номера и започва цикъла на повторно набиране на предварително зададени номера до отговор на повикването.

sos авариен бутон - професионален автомобил с x4 камера

Управление на автопарка

Ако притежавате автопарк от превозни средства във вашата компания, можете да ги проследявате едновременно с един акаунт. Използвайки нашата платформа Tracksolid, можете да проследявате голям брой устройства в един акаунт. За вас е удобно да наблюдавате вашия автопарк през цялото време.

управление на автопарк - професионална x4 камера

FULL HD 1080 видео качество

Profio Tracking Cam X4 предоставя перфектни възможности за изображение. Кадрите ще бъдат заснети с голяма яснота. Всичко, заснето от тази видеокамера, ще бъде прехвърлено в гладки и невероятни видеоклипове. Дойде времето да се насладите на остри и красиви кадри.

FULL HD 1080 видео качество - камера profio x4 cam

Цикълен запис

Видеоклиповете ще се съхраняват на micro SD картата на всеки 3 минути (в зависимост от настройките) Ако SD картата е пълна, по-старите записи ще бъдат автоматично изтрити и заменени с нови.

Цикъл запис на sd карта - profio x4

Поддръжка на WDR (широк динамичен обхват).

Тази видеокамера поддържа функцията WDR. WDR е най-модерната технология, приложена във видеокамерата, независимо дали средата е твърде ярка или тъмна. Изображението на камерата винаги е ясно и ярко.

Поддръжка на WDR функция - автомобилна камера profio x4

Пълно покритие на 3 ленти

За да намали слепите зони, проследяващата камера Profio X4 използва широкоъгълна стъклена леща от 120°, която удобно улавя 3 ленти по пътищата. Камерата е изключително чувствителна и позволява прецизен и детайлен запис на изображението.

120 градуса широкоъгълен изцяло стъклен обектив profio x4

Спецификации:

Модел: PROFIO Tracking Cam X4
Процесор: ARM Cortex A53 Quad-Core 1.4GHz
Операционна система: Android 8,1 GO
Флаш памет: eMMC 16G
RAM памет: LPDDR3 1GB
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G,
Предна камера с разделителна способност на видео: Full HD 1080p с 30 кадъра в секунда, H.264 кодиране, ъгъл на снимане 120°
Външна камера с разделителна способност на видео: 720p, ъгъл на снимане 100°
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, честота 2,4 GHz, гореща точка
Отдалечено наблюдение: PC & App - PC интерфейс: www.tracksolid.com, APP за мобилни устройства: Tracksolid
Мониторинг на живо: И двете двойни уеб камери или чрез APP
G-сензор: Да (6-посочен)
Микрофон: Да
Вградени високоговорители: Да
Поддръжка на Micro SD: до 128GB
USB интерфейс за данни: Micro USB 5 Pin
Външна батерия: 450mAh
Захранване: 12V - 24V
Работна температура -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)
Размери на основната камера: Ш/В/Д 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Външни размери на камерата: Ш/В/Д 5,3 х 3,1 х 3,1 см
Тегло на камерата: 225гр

съдържание на пакета - cam profio x4

професионална електроника Profio Tracking Cam X4 е топ продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които внасят ново измерение в използването им в ежедневната практика.

Коментари

Други продукти