3G WiFi двойна камера за кола + GPS проследяване на живо - PROFIO X1

Код на продукта: 14-029 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 500,00 лв
Цена с вкл. ДДС 600,00 лв
- +

Описание на продукта 3G WiFi двойна камера за кола + GPS проследяване на живо - PROFIO X1

WiFi двойна камера за кола + GPS проследяване на живо - PROFIO X1 Tracking Cam X1 с функция 3G Hotspot. Проследяване на превозно средство на живо чрез GPS, както и изображения на живо от камера на вашия телефон в реално време. Тази уникална автомобилна камера като първа в света предлага GPS онлайн проследяване на превозни средства чрез приложението на телефона, както и „на живо“ изглед от текущото пътуване.

Това е видеокамера за два автомобила (предна и вътрешна), където предната камера има FULL HD 1920x1080px резолюция при 30 кадъра в секунда с ъгъл от 140 градуса и с поддръжка на 3G WiFi . Изображенията се съхраняват на поддържана micro SD карта с памет до 32 GB . Корпусът на камерата е изработен от висококачествени материали, което я прави устойчива на високи температури или екстремни студове .

Profio Tracking CAM X1 е перфектният и усъвършенстван начин за повишаване на безопасността на вашия автомобил чрез постоянен мониторинг или комплексно решение за фирми за наблюдение на парка на техните превозни средства.

След като поставите SIM картата във вашата видеокамера, тя ще създаде 3G WiFi точка за достъп (трябва да имате активирани услуги за данни на SIM картата) и можете да се насладите на сърфиране в интернет по всяко време и навсякъде . Можете да гледате видеозаписи на живо от камерата чрез свободно достъпно мобилно приложение ( поддръжка за Android/iOS ), наречено „ Car Matrix “. С това приложение също е възможно да се проследява онлайн GPS позицията на превозното средство на картата. Кабелният комплект е предназначен за директно свързване към кутията с предпазители 12/24V , което позволява на автомобилната камера да бъде захранвана постоянно. Предимство е двойният обектив , който осигурява записите на предната или задната (вътрешна) камера, включително звук (можете също да изключите звукозаписа). Вътрешната камера има IR нощно виждане , което може да осветява цялото пространство на автомобила през нощта.

3g автомобилна камера с GPS - проследяване чрез приложение

С приложението на вашия мобилен телефон или таблет можете да се свържете с вашия автомобил.
Картата показва текущото си местоположение с време, скорост и GPS координати. Приложението поддържа и Live View.

wifi автомобилна камера с gps - проследяване на живо чрез приложение

Насладете се на безплатната услуга за GPS проследяване директно през уеб интерфейса www.car-matrix.com

Не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер. Всичко е достъпно през интернет от уеб браузър на вашия настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Основната функция е проследяване на моторно превозно средство, било то кола или камион. Ако превозното средство е онлайн, ще видите текущото му местоположение на картата и можете да продължите да проследявате маршрута му. Ако е офлайн, ще се покаже последното му известно местоположение. Всяко превозно средство има свой собствен идентификационен номер след регистрация и с използването на този идентификационен номер можете да намерите записите за шофиране във вашата история на шофиране. След като стартирате архивираното пътуване, можете да видите движението на картата. В подробен график можете да видите в колко часа и на какъв адрес е точно превозното средство в този момент. Отделните спирки на превозното средство са маркирани с червен флаг на картата и съдържат информация от колко време автомобилът е паркиран на това място. Можете да експортирате файл във формат excel от пътуването, в който можете да намерите точното време и местоположение на превозното средство.

Функцията GEO FENCE ви позволява да изпращате известие по имейл, когато напускате маркираното място (ако водачът на превозното средство случайно напусне планирания маршрут)

profio камера в автомобил за наблюдение на живо превозно средство чрез gps
Кликнете, за да увеличите изображението

Много интересна е функцията LISTEN & TALK, така че е възможно директно да чувате и говорите с екипажа на автомобила чрез вградените високоговорители на камерата

profio автомобилна камера 3g

6-стъклени лещи в леща

Високотемпературни материали, които издържат на различни условия на шофиране. Шестслойните стъклени лещи осигуряват висока разделителна способност на кадрите с отличен баланс на цветовете за дневно и нощно шофиране.

profio car dvr 6G стъклена леща

FULL HD 1080 видео качество

PROFIO Tracking Cam X1 предоставя перфектни възможности за изображение. Кадрите ще бъдат заснети с голяма яснота. Всичко, заснето от тази видеокамера, ще бъде прехвърлено в гладки и невероятни видеоклипове.

камера за кола с пълна hd резолюция

Поддръжка за WDR функция

PROFIO Tracking Cam X1 поддържа функцията WDR. WDR е най-модерната технология, приложена във видеокамерата, независимо дали околната среда е твърде ярка или тъмна, изображението на фотоапарата винаги е ясно и ярко.
камера поддържа технологията wdr

Пълно покритие на 3 ленти с 140° широкоъгълен обектив

За да намали слепите точки, PROFIO Tracking Cam X1 използва 140° широкоъгълна стъклена леща, която удобно улавя 3 ленти за каране по пътя.
profio проследяваща камера с широкоъгълно покритие 3 ленти

Смарт чип Mediatek

Profi Tracking Cam X1 разполага с високопроизводителен чип MTK6580, който гарантира ниска консумация на енергия, като същевременно осигурява бърза, мощна и стабилна работа на камерата.

profio камера mediatek интелигентен чип

3G високоскоростен трансфер на данни

Модел на видеокамера PROFIO Tracking Cam X1 поддържа WCDMA 3G високоскоростен трансфер на данни, който може да достигне скорост до 7,2MB/s. 3G преносът на данни е почти 43 пъти по-бърз от остарялата 2G мрежа.
profio камера 3g пренос на данни

Вибрираща аларма против кражба

Устройството преминава в режим на защита на автомобила след 5 минути след спиране на двигателя на автомобила. Ако сензорите на камерата уловят вибрации в автомобила, алармата се включва и ви предупреждава с известие чрез приложение за смартфон.

Вибрационна аларма за автомобилна камера profio

Записване в цикъл

Видеозаписите се съхраняват на поставената micro SD карта след 3 минути. Когато картата с памет е пълна, най-старите записи ще бъдат презаписани от най-новите записи за заснемане на действителните изображения. Това гарантира непрекъснат запис в цикъла.

Профи камера запис в цикъл

Вграден G-сензор

При аварийна спирачка или при удар, G-сензорът оценява такава ситуация като сериозна и започва автоматично запазване на записа. Впоследствие заключва заснетото видео срещу презаписване, така че няма да бъде презаписано дори ако SD картата с памет е пълна.

g-сензор за защита на следящата профи камера

Спецификации:

Модел: PROFIO Tracking Cam X1
Процесор: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3GHz
Операционна система: Android 5.1
Флаш памет: eMMC Flash 8GB
RAM памет: DDR3L 1GB Честота 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Предна камера с разделителна способност на видео: Full HD 1080p с 30 кадъра в секунда, H.264 кодиране, регулируем ъгъл на снимане FOV (D) 140 °
Вътрешна камера с разделителна способност на видео: 640 * 480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, честота 2,4 GHz, гореща точка
Отдалечено проследяване: компютър и приложение - компютърен софтуер: www.car-matrix.com , APP на мобилно устройство: CarMatrix
Гледане на живо: И двете двойни камери чрез APP
G-сензор: Да
Микрофон: Да
Вградени високоговорители: Да
Поддържа micro SD: до 32GB
Захранване: 10V - 36V
Размери на камерата: 85 (Д) * 55 (Ш) * 50 (В) мм
Тегло на камерата: 135гр
Работна температура -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Пакетът съдържа:

1x Автомобилна камера PROFIO Tracking Cam X1
1x Кабелен комплект за директно свързване към кутия с предпазители 12V/24V - (дължина 2 метра)
1x държач
1x 3M силно залепващ етикет
1x Ръководство

Съдържание на пакета profio camera x1

професионална електроника Tracking Cam X1 е превъзходен продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , която е тясно специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които внасят ново измерение в ежедневната им употреба.

Коментари

Други продукти